Prosjekter og satsinger

Norgesmesterskap butikkslakter

13.09.2019

Det skjæres i ulike stykker kjøtt, i høy hastighet og med nøyaktig presisjon. Torsdag var det kamp om å gå til topps i NM butikkslakter for de fire lærlingene fra Sør- og Østlandet.

Les saken

De to skolepsykologene Kristine Bøe og Eline Balsnæs skal bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike. Ordningen er en del av et treårig prøveprosjekt i Akershus fylkeskommune.

Egne skolepsykologer skal styrke skolehelsetjenesten

11.09.2019

Fra høsten 2019 skal psykologene Kristine og Eline bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike.

Sosiologi-klassen på studietur til Oslo

09.09.2019

Sist fredag hadde sosiologi-klassen en flott fagdag på t-bane og trikk rundt i Oslo. Elevene studerte forskjeller på folk, hus og biler på Oslo øst og vest ved bruk av observasjon og intervjuer.