Prosjekter og satsinger

Malin, Christian, Divya, Emilie og Veronica gleder seg til å oppleve London.

Snart på jobb i London

29.01.2020

Søndag drar seks elever fra Vg2 Barne- og ungdomsarbeider til London. Der skal de være i praksis i forskjellige barnehager og førskoler. Det er en spent gjeng som ser frem til avreise.

Les saken

Tsnim, Lisa, Mia og Marius er med på en selfie sammen med Emilie og Marius. Medielærer Tore Andre er vert for dagen.

Mediegrafiker i Forsvaret

29.01.2020

Ikke alle er klar over at det norske Forsvaret tilbyr 30 ulike lærefag og er Norges største lærebedrift. Emilie Erdal og Marius Stokke er begge lærlinger i Forsvarets mediesenter og selvfølgelig tidligere elever på skolens Medier og kommunikasjon.

Jobber med nytt matematikkprogram

28.01.2020

Klasse 1HSB har testet det nye programmet coSinus i mattetimene sine. I dag fikk de besøk fra programutviklerne Bjørn Terje Smestad, Aleksander Tysseng Reutz og Kristian Breistøl fra Cappelen Damm, som kom for å se hvordan elevene bruker programmet.