Rusforebygging

Espen Sandvold

Mandag 12:00 - 15:00

Nyheter

Mileydy Morales-Camacho hadde hovedrollen i musikalen «Little Women». Hun var også fadder for en av våre elever når vi besøkte All Saints Academy. Mileydy er avgangselev (senior). Hun og de andre faddere fikk god kontakt med de norske elevene.

Studietur til Florida 2020

26.02.2020

Årets Floridatur fremstår, både faglig og opplevelsesmessig, som en av de beste vi noen gang har gjennomført. Dette skyldes nysgjerrige og motiverte elever, kompetente og engasjerte besøksbedrifter, og god planlegging fra lærernes side.

Elever bokbadet forfattere

14.02.2020

Torsdag før vinterferien ble leseprosjektet for vg1-klassene på Studiespesialiserende, Idrett og Medier og Kommunikasjon avsluttet med et bokbad. Elevene intervjuet Lars Mæhle og Lise Forfang Grimnes.

Les saken

Elevene venter på middag på Market Street.

Oppdatering fra Florida

18.02.2020

Elevene i Teknologi og forskningslære befinner seg for tiden i Florida, og i går var de vitne til SpaceX sin oppskytning av en Falcon 9-rakett.