Nyheter

Anders vant førsteplass, mens Nora vant tredjeplass. Helene som ble nr. 2 var ikke til stede.

Fotokonkurranse på vg1 Helse- og oppvekst

Vg1-elevene var i forrige uke på tur til Oslo. I den anledning hadde de blant annet i oppgave å ta bilder med tema fattig/rik.

Fotoutstillingen "Nært"

Elever fra valgfaget Mediespesialisering på 3MOK har for tiden en fotoutstilling hengende i Fugleberget. Noen av bildene kan du se her.

Seier i TINE Matcup 2019

For andre året på rad har elever fra Restaurant- og matfag på Nannestad vgs gått helt til topps i TINE Matcup. Simen, Tiril og Shintaro vant og sørget for at Nannestad fikk beholde pokalen ett år til.

Studietur til Eidsvoll 1814

3mokb startet det nye semesteret i historie med en tur til Eidsvoll 1814.

jul1

Juleavslutning 2018

Tradisjonen tro ble det arrangert en liten julekonsert siste skoledagen før jul. Alle elever og ansatte møttes i Fugleberget til en hyggelig førjulsstund.

Juleforestilling for Prestmosen barnehage

Elevene på Barne- og ungdomsarbeider hadde fredag laget juleverksted og juleforestilling for spente barnehagebarn.

Skoleball i år også

Samme tradisjon som i alle år. Restaurant og matfag inviterer 9. og 10. klasse fra Nannestad ungdomsskole til middag i skolens restaurant.

Sjokolade og dypdykk i pinsemenigheten

Tonje Alexandra Ruud er pastor i pinsemenigheten Håpet i Eidsvoll. Vi er glade for at hun for andre gang har besøkt skolen vår.

Før snøen falt

Tidligere i høst var friluftslivgjengen på fjelltur i Femundsmarka. Se flotte bilder fra turen her.

Kleskottet er åpent

Vi gratulerer Kleskottet med gårsdagens butikkåpning. Det kom en del kunder, både ansatte, elever og utenfra skolen.