Emilie og Tobias tilbake på gamle trakter.

Tidligere MK-elever på besøk

I dag fikk 3MOK besøk av to tidligere MK-elever, som nå er lærlinger i Forsvaret. Tobias Syvertsen og Emilie Erdal fortalte om spennende erfaringer som mediegrafikere i Forsvaret.

På vegne av SOS Barnebyer tok Lene Aarnes i mot en sjekk på 224.469,- Her sammen med Tale, Gina og Bente Akre.

Erfaringer fra Vietnam

Nannestad videregående skole har donert 224 469,- til SOS Barnebyer, etter en flittig elevinnsamling. Gina Skrivlien Thue og Tale Solli Bandlien har vært i Vietnam for å se hva pengene går til.

Klare for avreise!

God tur til Florida!

I dag drar elevene fra Teknologi- og forskningslære til Florida. I år er det 10. året på rad at Kjell Arnt Nystøl og Lars-Kristian Iversen tar med seg elevene på studietur over til USA.

Jørgen, Christine og Oscar var de første elevene som snakket med Sigbjørn Mostue.

Profesjonelle elever var bokbadere for en dag

Onsdag 6. februar ble bokprosjektet for vg1 studiespesialisering, medier- og kommunikasjon og idrett avsluttet. 11 dyktige elever fra de forskjellige klassene viste seg som svært kompetente bokbadere.

Tårnbygging

Sosiologi-klassen fra påbygg har brukt kreativiteten sin til å bygge tårn.

En fornøyd gjeng.

Besøk fra Frankrike

Denne uken har vi hatt besøk av elever fra Frankrike. Fransklærer Anne Lise Solheim har satt sammen et variert og spennende program for elevene, og i løpet av en kort uke har de fått sett og gjort mye av hva Nannestad og Oslo kan by på.

Takk for samarbeidet, Atle - Velkommen Stine

I dag er siste dag til skolens rektor Atle Solberg Berland. Han har offisielt overrakt nøkkelen til skolens nye rektor, Stine Jeppesen.

Følg mesterkokkene mot seieren

Tines Youtubekanal, Drømmekanalen, har filmet Tiril, Shintaro og Simen på veien frem til førsteplassen i TineCup 2019. Se første episode her, nye episoder kommer hver torsdag kl. 16, i fem uker fremover.

Markering for norgesmesterne

Tirsdag 22. januar var det en markering i Fugleberget for de tre elevene på Restaurant- og matfag som vant Tine MatCup 2019.

Elever fra Medier- og kommunikasjon hjalp fremtidige søkere med diverse bildeprogrammer.

Åpen skole 2019

Torsdag 17. januar var det åpen skole på Nannestad videregående. Det kom veldig mange besøkende som fikk en liten smakebit på hva skolen vår kan by på. Se bilder her.