Friluftstur til Nordmarka

Fra 6. til 8. mars dro friluftslivgjengen på ski- og trugetur i Nordmarka.

En god klem og gullmedalje på seierspallen er alltid like hyggelig.

NM-gull til Vidar

Lærer Vidar Rasmussen deltok i helgas innendørs-NM i friidrett for veteraner. Norgesmesterskapet foregikk i Nes Arena på Hvam. Vidar deltok mot sterke motstandere, men dro hjem med førsteplass og gull i kule.

Matservering til toppidretten

Helgen 28.februar til 3. mars dro elever og lærere til Gålå for å servere utøvere fra Bjerke og Eidsvoll Verk i forbindelse med Hovedlandsrennet.

10 år med NASA - 50 år siden månelandingen

Jubileum: i 10 år har elever i faget Teknologi- og forskningslære besøkt Florida og NASA. 10-årsjubileet sammenfaller med 50-årsmarkeringen til Neil Armstrong og Buzz Aldrins månelanding.

Synnøve, Kamilla og Erika prøver å løsne tarmer forsiktig.

Studerer organer og dødsårsak

Diskusjonen går ivrig om hva som er tykktarm og tynntarm. Plutselig blir det ett galt kutt og indre blødning.

Unge energiskapere

Å lære om ulike typer energi, og gjenbruk av energi er i vinden nå som bruk av nye energikilder diskuteres på verdensbasis. På Nannestad videregående skole sitt Newton-rom er klasse 9a fra Nannestad ungdomsskole i full gang med å bygge sine egne vindmøller.

Fylkesmesterskap i industriell matproduksjon

Andre dagen med fylkesmesterskap på skolen er unnagjort. Denne gangen var det Vg1-elevene Malin Westad og Katrine Stensrud som var i ilden.

Helene Westvang, Martin Greni, Sindre Sundstu og lærer Camilla Bjørklid.

Fylkesmesterskap i butikkslakterfag

I dag har det vært arrangert fylkesmesterskap i butikkslakterfag her på skolen. Faget er et Vg2-fag, men siden det ikke var noen påmeldte Vg2-elever var det Vg1-elevene Martin Greni og Sindre Sundstu som konkurrerte mot hverandre.

Lærer Tone Østby gleder seg til å ha italiensk butikk i skolens kantine.

Butikk i kantina

Tirsdag 5. mars fra 11.30 er det butikk i kantina, med salg av et spennende og variert utvalg thaimat. Maten kan fint nytes som lunsj og eller som middag og alle retter er pakket i porsjonsstørrelser..

Vinteraktivitetsdag

I tradisjonen tro har 3IFA hatt vinteraktivitetsdag for Preståsen barneskole. Elever fra 1.-7. trinn deltok på varierte leker og stafetter med elever fra idrettsfag som veiledere.