William Stokker og Emma Skovly.

Nannestad-elever til finalen i Hubro Championship

Tre elever i 1SSB har kvalifisert seg til finalen i Hubro Championship, en internasjonal konkurranse i bedriftssimulering for videregående skoler.

Sterkt foredrag for elever på Helse- og oppvekst og Idrett

Alle elevene på Helse- og oppvekst pluss elevene i 3IFA fikk i går høre Martin Bakkejord Skolbekken fortelle om da han mistet begge beina etter jordskjelvet på Kos i 2017, og om rehabiliteringen i ettertid.

Der sola skinte hele uka

I forrige uke var elevene på Vg2 fransk og noen få elever på Vg1 fransk på tur til Frankrike. De var på gjenbesøk hos franske elever som går på Lycée Simone Veil i Valbonne, europeisk seksjon.

Global Money Week ved Nannestad videregående skole

Global Money Week er en årlig bevissthetskampanje skapt for å inspirere barn og unge til å lære om penger, livsgrunnlag og entreprenørskap. Siden 2015 har et av emnene jeg har diskutert med elevene mine har vært finansiell kompetanse. Hvorfor? Fordi jeg tror at elevene våre bør forstå viktigheten av å spare, investere og administrere pengene sine.

Rapport fra Spania

Lørdag 16. mars reiste en gjeng på 18 elever og 2 lærere (fra henholdsvis Nannestad, Bjørkelangen og Roald Amundsen vgs.) til den lille byen Benalmádena, like vest for Málaga i Sør-Spania.

Nannestad vgs medlem av Global Schools Program

Onsdag 13. mars ble Nannestad videregående skole medlem av Global Schools Program. Vi er den første og den eneste skolen i Norge som er medlem av dette programmet.

Fra MK på Nannestad til Leeds Arts University

Ida Gustavsen gikk ut av Medier og kommunikasjon på Nannestad videregående skole i 2017, men hun begynte allerede i VG2 å lure på hva hun skulle etter hun var ferdig på videregående. Det eneste som var sikkert, var at hun ville studere grafisk design.

Anne-Lena Sundt Iversen viser elevene et oksehjerte.

Spennende aktiviteter på utdanningsvalg

Denne uken har vi besøk fra flere ungdomsskoleelever, som får en variert og innholdsrik smakebit av hva Nannestad vgs kan by på.

Gruppen som presenterte Thailand ble ledet av Lalin og Chalisa.

Varierte fagdager

I dag har det vært varierte fagdager på skolen. På Helse- og oppvekst har elevene laget mat og presentert utstillinger fra forskjellige land, mens i faget Politikk- og menneskerettigheter har det vært engasjert stortingsdebatt.

Forblåste, men fornøyde elever og lærer ved Giant?s Causeway. Fra venstre: Maren, Sofie, Eirik, Nabiiha, Markus og Ingvild.

Studietur til Dublin og Belfast

For andre året på rad var samfunnsfaglig engelsk på studietur til Dublin i Irland og Belfast i Nord-Irland for å studere britisk og irsk politikk og historie og få et nærmere innblikk i konflikten som har preget området i flere hundre år.