VG2-elevene Marcus og Bård delte kunnskapen sin.

Spennende utdanningsvalg på Newton

De siste ukene har Nannestad VGS hatt besøk av elever fra ulike ungdomsskoler. Elever fra Råholt og Nannestad ungdomsskoler fikk prøve seg på robotstyring.

Studietur til Roma med Reiseliv- og språk 2

I år dro VG3-elevene på reiselivsfag til Roma. Turen var en stor suksess, og reisefølge fikk til og med sett Pave Frans.

Bussruteendringer i Øvre Romerike

Fra 8. april blir det en del endringer i bussrutene i Øvre Romerike. Sjekk her om din bussrute blir påvirket.

Deltagerne i NM i filosofi

NM i filosofi

Elev på Nannestad VGS, Bodil Andrea Nygaard Gjødingseter, har vært med i andre runde i Norgesmesterskapet i filosofi.

Simen baker pizza

Buon appetito!

Tirsdag 13. mars er det italiensk butikk i kantina. Elevene i 1. klasse på Restaurant- og matfag har briljert på kjøkkenet og tilbyr et bredt utvalg av italienske klassikere.

Norske hemmeligheter

Forrige uke fikk 3MK besøk av prosjektskaper og illustratør Cathrine Louise Finstad fra NORSKE HEMMELIGHETER.

Aking var en ny opplevelse for spanjolene.

Besøk fra Spania

For andre år på rad har Nannestad VGS fått besøk av 24 spanske elever fra Valencia, og det har vært en innholdsrik uke.

Elevene samlet seg i Læringssenteret til kåringen.

Instagram-konkurranse

Å ta bilder som illustrerer fordommer og kultur er en utfordring, men elevene på VG1 Helse- og oppvekstfag leverte mange gode og kreative bidrag.

Kreative karnevalsmasker

Elevene på Barne- og ungdomsarbeider markerte at februar er karnevalsmåned ved å lage flotte gipsmasker.

Trening i sola

Hvert år bytter 3IFA på Nannestad VGS ut mørke vinter-Norge med varme Lanzarote. November i fjor dro klassen til Club La Santa for en uke med sol og trening.