Friluftslivgruppa på kajakktur

Tirsdag 11. september var friluftslivgruppa på tur i Oslo. Der skulle de gjennomføre et våttkurs.

Eksterne oppdrag er topp læring - Livestreaming

En dag i august kom det en mail fra Asko Norge og Norges Kokkemesteres Landsforening. - Kan Medier og kommunikasjon på Nannestad VGS Livestreame finalen i Kantine NM 2018?

Spennende fagdag for medieelever

Evnen til kritisk vurdering, problemløsning og kreativitet er verdifullt for hver enkelt elev og har stor samfunnsmessig verdi. Å løse problemer sammen med andre er derfor et viktig redskap i alle fremtidige yrker.

Filmanmelderens ABC

Elevene i 2MOK, 3MOKB og 3STC fikk i går besøk av filmanmelder Einar Aarvig, i forbindelse med Den kulturelle skolesekken.

Kjell Arnt underholder barna på Spydeberg bibliotek

Samarbeid med Spydeberg folkebibliotek

Nannestad videregående skole og Spydeberg folkebibliotek har hatt en kompetanseutveksling.

Signerte antimobbemanifest

Elevene på Vg1 Helse- og oppvekst signerte fredag et antimobbemanifest.

Årets første fagdag i internasjonal engelsk

Den 7. september fikk våre elever besøk av amerikanske Joelle Moen. Joelle er årets Roving Scholar og skal reise landet på kryss og tvers for å gjesteforelese på norske videregående skoler.

Reiselivsguider i Oslo

På årets siste sommerdag, 31. august, var det fagdag for elevene i Reiseliv og Språk 1. Dagen ble tilbragt i Oslo, hvor elevene var guider og turister i hovedstaden.

Sosiologiklassen på tur

Sosiologi-elevene på studietur

Elevene i sosiologiklassen dro fredag på studietur til Oslo for å observere forskjellene mellom øst- og vestkanten.

Inspirasjonsdag for VG2-elever på Restaurant- og matfag

Elevene fikk servert inspirerende og lærerike foredrag fra blant annet kjøkkensjefen på Vaaghals, Christer Rødseth.