Premiere på filmen "Vær raus"

Torsdag 11. oktober var det premiere på filmen «Vær raus» i auditoriet på Nannestad videregående skole. Kortfilmen er en del av et større prosjekt på skolen, i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Filmen er produsert av MK-elevene Marcus Pedersen, Vegard Hoelsæter og Edvin Fjørtoft Pettersen.

Elevrådsleder Gina Skrivlien Thue delte ut blomster.

Verdensdagen for psykisk helse

Elevrådet på skolen har i år stått bak en innholdsrik og viktig markering for Verdensdagen for psykisk helse.

Lærer Tone Østby gleder seg til å ha italiensk butikk i skolens kantine.

Thaibuffet i restauranten onsdag 10. oktober

På onsdag er det thaibuffet i restauranten. Kjøkkenet disker opp med nydelige thairetter. Buffeten er åpen for elever, lærere og andre gjester som ønsker å komme.

Inspirerende foredrag med anerkjent fotograf og regissør

Som 17-åring solgte Stian Andersen pølser under Michael Jackson konsert på Valle Hovin. Jobben tok han ene og alene for å få sjansen til å fotografere artisten. Bildet sendte han til VG og det ble starten på en lang karriere, som senere skulle forbindes med kjente navn som Röyksopp, Robyn og A-ha.

Nannestadløpet 2018 har endelig gått av stabelen!

I år som i fjor er Nannestadløpet en stor suksess blant både lærere og elever ved Nannestad videregående skole. Da startskuddet gikk skinte solen over alle de løpelystne menneskene.

Brød og Cirkus

For fjerde året på rad stilte Restaurant og matfag fra Nannestad videregående skole opp på Brød og Cirkus i Årnes. Studieretningen satset ekstra stort i år med totalt 60 elever som deltok på arrangementet fra både VG1, VG2 og tilrettelagt opplæring.

Digitalt besøk av Mattingly og Ghobar ved Nannestad vgs

Siden 2015 har elevene på Internasjonal engelsk fått besøk av mange administrerende og tekniske direktører, via Skype eller Zoom. Dette skoleåret er vi godt i gang med nettverksbasert læring og i september har vi allerede hatt besøk av to internasjonale gjester.

Kreative kampanjer mot snus og røyk

Vg1-elevene på Helse- og oppvekst har i dag hatt stands i Fugleberget, med kampanjer mot snus og røyk.

Travel dag for Newton Nannestad

Newton sprer realfags-glede i Nannestad kommune.

Reiselivshistorie på SAS museet

VG3-elever fra Reiseliv og språk 3 fikk på fagdagen sin en god historietime om norsk flytrafikk.