Russen signerte avtale med NNPF

Forrige mandag signerte russepresident Heyvar Taymur en avtale med Norsk Narkotikapolitiforening. Russen er nå formelt en del av Bry deg-kampanjen, hvor de forplikter seg til å holde seg unna narkotika.

Den årlige dugnaden

I dag var blide elever og lærere ute og plukket søppel i nærområdet, for å gjøre Nannestad ren og pen til 17. mai.

modellfly

Modellflybygging og programmering

I Teknologi- og forskningslære utfordres elevene til å strekke seg for å nå målene. For tiden bygger de selvkonstruerte modellfly og programmerer målingsbrikker. Det kreves kunnskap i blant annet programmering, matte og fysikk for å nå målene om at flyet skal ha en stabilitet og vekt som gir ett svev på minimum 10 meter, og samtidig registrere hastighet og posisjon. Flyet må ha en god konstruksjon som kan klare oppgaven, og det er elevene som selv står for utregningene og konstrueringen som må til for å klare å balansere flyet riktig.

Martine legger makeup

Makeup-inspirasjon ved Imageakademiet

Hudpleieklassene ved Nannestad videregående har makeup som en del av fagplanen. For å få ekstra påfyll om teknikker og historier fra det virkelige arbeidslivet, inviterte Imageakademiet elevene i 3. klasse for en dag på skolen med kursholder Maria Zahl.

Eksamensinfo fra IKT

Her kan du lese om hvordan du forbereder PC'en eller Mac'en din til eksamen.

Tiril, Christina og Amanda er klare for Gullklumpen 2019.

Startskudd for Gullklumpen 2019

I dag var alle elevene på Medier og kommunikasjon samlet i auditoriet, da lærer Christina Svien presenterte temaet for årets Gullklumpen, den årlige prisutdelingen på dette utdanningsprogrammet. Årets tema er status.

Norge - en ledende romnasjon i Arktis

Elevene i ToF (Teknologi- og forskningslære) ble invitert av Luftmilitært Samfund til å høre på forsvarets rolle og satsing på militær romvirksomhet.

Stolte lærere og elever.

Nannestad-elever vant Amandus

Nannestad videregående skole gjorde seg bemerket på den internasjonale Amandusprisen 2019, da tre av våre elever tok hjem pris.

Eksamensforberedelsene begynner nå.

Snart eksamen!

I dag var skolens auditorium dekket i rødt og blått, da alle Vg3-elevene, de fleste av dem i russedress, var samlet for eksamensinformasjon. For denne gjengen er det snart tid for de siste eksamenene etter tretten års skolegang.

Hubro Championship

9. og 10. april Hubro Championship ble arrangert på Oslo House of Innovation. I kvalifiseringen til mesterskapet har 4000 elever fra 80 videregående skoler deltatt. Tre elever fra Service og samferdsel klarte å kvalifisere seg sammen med åtte andre lag fra hele Norge og ett lag fra Sverige.