Valgresultatene fra Nannestad videregående skole

Skolevalget på Nannestad ble arrangert 26. august. Nå er resultatene klare. 77% av elevene stemte i valget, og det var Arbeiderpartiet (21.1%), Miljøpartiet de Grønne (19.3%) og Venstre 12.6%) som ble de mest populære partiene. Se resten av resultatene her.

Lærere i Teknologi- og forskningslære Kjell Arnt Nystøl og Lars-Kristian Iversen og IKT-ansvarlig Rolf Skaara.

Ny digital realfagstavle

I Læringssenteret kan du nå finne en ny digital realfagstavle. Tavla er et resultat av et samarbeid mellom lærerne i Teknologi- og forskningslære, IKT og en ekstern programmerer.

Signerte antimobbemanifest

Elevene i 1HSA, 1HSB og 1HSC signerte i dag et antimobbemanifest. Her skriver elevene under på at de forplikter seg til å jobbe for at mobbing ikke skal skje i klassen.

Besøk fra NHO Luftfart

I dag fikk elevene på Teknologi- og forskningslære besøk av spesialrådgiver Camilla Rise fra NHO Luftfart. Hun holdt et informativt foredrag for elevene om luftfartens utvikling og samfunnsnytte.

Aleena og Niyan registreste stemmene til sine medelever.

Skolevalg 2019

I dag ble det arrangert skolevalg på Nannestad videregående skole. De fleste av skolens elever har vært i valglokalet på personalrommet og avgitt sin stemme.

Skoledebatt

Fredag 23. august var det tid for skoledebatt på Nannestad vgs. Svært engasjerte ungdomspolitikere, en dyktig ordstyrer og spørsmål fra publikum gjorde det til en høylytt og engasjerende debatt.

Yrkesfagdag på Service og samferdsel

For første gang ble Yrkesfagdagen arrangert på Service og Samferdsel. Elever på Vg1 og Vg2 fikk møte tidligere elever, lærlinger, bedrifter og opplæringskontorer for å få et innblikk i de yrkene vi utdanner til.

Første skoledag på Nannestad vgs

Første skoledag er overstått, og nå er et nytt skoleår i gang.

Demokratifagdag

Her finner du informasjon om opplegget på demokratifagdagen fredag 23. august.

Sommeravslutning

Fredag 21. juni var det tid for aller siste skoledag for i år, og det ble markert i Fugleberget.