Suksess for eTwinning på Nannestad vgs

Skolens eTwinning-prosjekt "Be the Change, Take the Challenge" mottok nylig det europeiske kvalitetsmerket. Det betyr at prosjektet anerkjennes på høyeste nivå i Europa.

Elever og lærere fra Nannestad videregående skole og Nannestad ungdomsskole.

Cutting Edge

Forrige torsdag deltok lærere og elever fra Teknologi- og forskningslære på Cutting Edge-festivalen i Oslo. Takket være økonomisk støtte fra Nannestad kommune, en kommune med god satsning på realfag, kunne lærere og elever i Teknologi- og forskningslærelærere pluss lærere fra Nannestad ungdomsskole delta på festivalen.

Halloween 2019

Skolens trivselskomite arrangerte temadag i forbindelse med dagens Halloween-feiring. Trivselskomiteen stod for flere aktiviteter, blant annet kostymekonkurranse i samarbeid med Læringssenteret og forskjellige rebusløp med premier. Alt var med på å skape en god stemning på skolen.

Elever laget amerikansk fengselspizza

Vg1-elever på Restaurant- og matfag fikk i går en litt annerledes naturfagstime. De lærte om energi i mat, næringstoffer og forskjellige mattyper, og fikk prøve seg på å lage samme type pizza som innsatte i amerikanske fengsler spiser.

Buzz-talks flyttet inn i filmstudio

Foredragsrekken Buzz-talks er godt i gang. Fra og med tirsdag 30. oktober har det også blitt et tverrfaglig samarbeid, nå holdes nemlig foredragene i skolens filmstudio og blir filmet av et team Medier og kommunikasjons-elever.

Bamsefest på Nannestad bibliotek

Elevene på Vg2 Barne- og ungdomsarbeider har, tradisjonen tro, gjennomført en bamsefest på Nannestad bibliotek, hvor de underholdt barnehagebarn. Det ble en stor suksess.

Guttene spiller inn ny episode.

Nannestad-elever med podcast ute på Spotify

Marcus, Edvin, Isac og Vegard fra 3MKA har siden første klasse møttes jevnlig i skolens podcast-rom. Nå kan du høre resultatet, den ukentlige podcasten Midttimen, på Spotify.

Rosa dag på skolen

I dag var ekstra mange elever og ansatte kledd i rosa. Anledningen var "Rosa dag", en markering for å sette fokus på aksjonen mot brystkreft: Rosa forskjellsbehandling. Skolen fikk også besøk av Kathrine Bolt-Evensen, aksjonsleder i Kreftforeningen for Oslo og Akershus.

Sondre Eik presenterte et interessant og spennende foredrag om klimaendringer.

Startskudd for Buzz-talks

I lunsjen i går, onsdag 16. oktober, gikk startskuddet for Buzz-talks. Dette er en foredragsrekke fremført av elever, initiert av lærerne Kjell Arnt Nystøl og Lars-Kristian Iversen. Første elev ut var Sondre Eik som snakket om klimaendringer.

Elevene hadde også en samling i auditoriet, hvor de jobbet med gruppeoppgaver.

Prosjekt «Challenges to democracy» - Besøk fra samarbeidsskolen i Tyskland

I uken før høstferien fikk tyskelevene (VG2) på Nannestad vgs besøk av 18 elever og sine to lærere fra vår samarbeidsskole Goethe-Gymnasium i Weimar (Tyskland). Besøket var samtidig den første mobiliteten i vårt felles ERASMUS-prosjekt som omhandler demokrati i Norge og Tyskland.