Inspirerende foredrag med anerkjent fotograf og regissør

Som 17-åring solgte Stian Andersen pølser under Michael Jackson konsert på Valle Hovin. Jobben tok han ene og alene for å få sjansen til å fotografere artisten. Bildet sendte han til VG og det ble starten på en lang karriere, som senere skulle forbindes med kjente navn som Röyksopp, Robyn og A-ha.

Stian Andersen og Karpe Diem. akam1K3
Stian Andersen og Karpe Diem.
akam1K3

Tirsdag 18. september besøkte Fotograf og regissør Stian Andersen Nannestad videregående skole, hvor han holdt et inspirerende foredrag for elevene på linja for medier og kommunikasjon. Her viste han frem egne fotografier og musikkvideoer, og kom samtidig med egne erfaringer, samt tips og råd fra karrieren. Andersen trakk blant annet frem en episode fra da han jobbet backstage og spontant fikk en forespørsel om å avholde en fotoshoot for artisten Prince.

Foredraget opplevdes nyttig og ikke minst motiverende for mediestudenter og fremtidige kolleger i mediebransjen. Elevene fikk med seg mye god inspirasjon, både til hvordan man kommer seg inn i bransjen, men også hvordan man får de beste og morsomste oppdragene.

Stian kom på besøk til skolen i forbindelse med Den kulturelle skolesekken.

Skrevet av: Isac Bartvik Jørgensen (2MOKA)