Nannestadløpet 2018 har endelig gått av stabelen!

I år som i fjor er Nannestadløpet en stor suksess blant både lærere og elever ved Nannestad videregående skole. Da startskuddet gikk skinte solen over alle de løpelystne menneskene.

Tekst: Christine Flesvig Foto: Christine Flesvig, Linnea Sylju og Amanda Genz

Det er takket være 3IFA og Idrettslærerne at vi også i år har fått til skolens løp, Nannestadløpet.Deltakerne får selv velge mellom å løpe 5 km uten tid, 8 km uten tid eller 8 km med tid. Tiril (17) presiserer at det fine været gjør løpelysten enda større.

At sola skinner og at det ikke er kaldt i lufta gjør meg mer motivert for å løpe. I slikt vær som i dag er det bare godt med en real joggetur.Tiril, som så mange andre elever, gleder seg til å få et lite avbrekk fra den vanlige skoledagen. Mens Tiril gjør seg klar til å løpe runder vi av samtalen og ønsker henne og alle de andre elevene lykke til med løpet, før vi spaserer videre inn i turløypene for å fotografere løperne.

Resultatene finner du her.