Vg3-elever på utdanningsmessen

I går var alle vg3-elevene på utdanningsmessen i Oslo Spektrum. Her kunne de finne inspirasjon, råd og tips til hva de kan gjøre etter fullført videregående.

tautdanning.no

Oslo Spektrum var fylt opp med forskjellige institusjoner, blant annet universitet og høyskoler, folkehøyskoler, studier i utlandet, yrkesstudier og Forsvaret. Det var svært mye elevene kunne få med seg, og i de forskjellige standene fikk de gode råd og svar på spørsmål de hadde.

Flere av rådgiverne var med så hvis du har noen spørsmål ta kontakt med dem. Bibliotekar Roy Martin var også med, så du kan finne mange av brosjyrene utstilt i Læringssenteret.

Sjekk også ut nettsiden Tautdanning for mer informasjon.

Kine Marie Kapaasen Madsen

Lektor med tilleggsutdanning & Rådgiver for Medier og kommunikasjon, Idrettsfag, Informasjonsteknologi og medieproduksjon og VG2/VG3 Helse- og oppvekstfag

E-post Kine.Marie.Kapaasen.Madsen@nannestad.vgs.no

Tlf: 63996621 / 46808937