Vinner av modellflykonkuranse

Det var en gjeng med konkurranselystne elever som var samlet i gymsalen for å kjempe om beste flyvning, med lengde over 10 meter.

Det var noen som fikk fin, men kort glid. Noen kom lengre, men endte i flykræsj med deler som spredte seg utover gymsalen. Men vinnerne var udiskutable. Med god lengde, jevn bue og fin landing halte Vegard Eik og Bendik Andersen inn seieren. Begge har vært med på å bygge og øvd på å kaste, men vinnerkastet var det Bendik som sto for.

Marie Lindeman Johansen / Nannestad VGS

Alle elevene hadde en gitt lik vingeprofil, men arbeidet selv videre som de ønsket. Elevene som vant hadde gjort god research på internett for å finne en god flyvetype, og tatt utgangspunkt i konstruksjonen til en flyvetype fra andre verdenskrig i sitt fly.

Prisen de vant er en flytur på Kjeller, med privat flyinstruktør. Denne timen regnes som en del av privatflysertifikatet, om de skulle ønske å ta denne ved en senere anledning.

Det rettes en stor takk til idrettsavdelingen for lånet av gymsalen.

Marie Lindeman Johansen / Nannestad VGS