De videregående skolene fortsetter med digital undervisning

Viken fylkeskommunes ordning med digital undervisning på de videregående skolene og jobbing hjemmefra for ansatte fortsetter også første uke etter påske. – Vi vil at folk skal kunne gå inn i påskeferien med mest mulig forutsigbarhet for hvordan de skal planlegge dagene etterpå, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

God påske!

Det er bestemt at opplæringen på digitale flater fortsetter ut uke 16, dvs. fram til og med fredag 17. april. Hvordan det blir videre utover våren avhenger av nasjonale myndigheters tiltak som vil bli lagt fram 8. april. Vi følger utviklingen og sender ut mer informasjon uke 16.

Skriftlige eksamener for elever i videregående skole avlyst

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige eksamener for elever i videregående skole våren 2020.

Marie Aubert var stolt over å vinne prisen.

Vinneren av Ungdommens kritikerpris

Klasse 2STC har vært med på å kåre vinneren av Ungdommens kritikerpris. Forfatter Marie Aubert vant med boken "Voksne mennesker".

Kjell Arnt Nystøl har matematikkundervisning for idrettselevene.

Første uke med fjernundervisning overstått

Dette har vært en annerledes uke for både lærere og elever. Det har vært en uke hvor vi virkelig har fått testet ut undervisning på digitale arenaer. Her er noen eksempler på hvordan fjernundervisningen har foregått.

En uforglemmelig opplevelse

Forrige lørdag kom lærer Ulrikke De Vibe og Sigrid og Anna fra elevrådet tilbake fra turen med SOS-barnebyer til Zambia. Les og se bilder fra oppholdet her.

Rapport fra praksisopphold i London

Seks elever fra Barne- og ungdomsarbeider hadde praksis i London for to uker siden. Før skolen ble stengt holdt de et foredrag for lærerne om erfaringene fra Erasmus+prosjektet.

Har du behov for teknisk hjelp?

IKT-support er tilgjengelig for elever og lærere.

Skolen stenges frem til påske

Skolen har mottatt pressemelding fra Viken fylkeskommune. Les mer om saken og pressemeldingen via vår hjemmeside.

Viktig informasjon til alle elever

WHO har nå erklært pandemi og vi må forberede oss på ulike scenarier samt opprettholde gode og forebyggende tiltak.