Sommeravslutning

Fredag 21. juni var det tid for aller siste skoledag for i år, og det ble markert i Fugleberget.

Klassebilder fra avslutning for Vg2 yrkesfag og Vg3

Her har vi samlet alle klassebildene fra Vg2 yrkesfag og Vg3.

Vinner av modellflykonkuranse

Det var en gjeng med konkurranselystne elever som var samlet i gymsalen for å kjempe om beste flyvning, med lengde over 10 meter.

Gullklumpen vinner Hans Ligaard

Kåring av årets Gullklump

Årets gullklumper ved Nannestad Videregående skole har blitt kåret blant elevene fra studieretningen Medier og kommunikasjon. Her kåres vinnere i ulike media kategorier, som blant annet dokumentar, illustrasjon, musikkvideo, fotografi og grafisk design.

Avslutning for Vg2 yrkesfag

I går var siste skoledag kommet for elevene på Vg2 yrkesfag. Det ble en flott markering i Fugleberget.

Tina L. Vikvam, Maiken L. Beck og Kanok-On Buengsai på Hudpleie har fått noe godt i glassene.

Avslutning for Vg3

I går var det avslutning for alle Vg3-elevene, som nå er ferdig med 13 års skolegang. Det var ca. 230 elever til stede, og over 600 familie og venner.

MK-elevene Mateo og Isac intervjuer Støre.

Politikerbesøk til skolen

På fredag fikk skolen besøk av Jonas Gahr Støre og Tonje Brenna fra Arbeiderpartiet . De fikk omvisning i skolens kantine og på kjøkkenet.

Klasse 1STB

1STC blir juryklasse i Ungdommens kritikerpris

Neste år skal elevene i 1STC kåre årets beste skjønnlitterære bok, i samarbeid med seks andre skoleklasser fra resten av landet.

Atle Klungrehaug forklarer hvordan ett fly kastes for at det skal kunne skal gli best i lufta.

Besøk av profesjonell modellflybygger

Etter at Atle Klungrehaug leste om Teknologi- og forskningslære klassens modellfly-prosjekt, tok han kontakt for tilby sin ekspertise. Kjell Arnt Nystøl setter stor pris på bidrag fra aktører utenfor skolen, som kan gjøre undervisningen ennå mer virkelighetsnær.

17. mai i Nannestad

Les her for mer informasjon om hva som skjer i Nannestad på 17. mai.