Juleball for ungdomsskolen

I går ble det årlige juleballet for Nannestad ungdomsskole arrangert i kantina. Elevene på Restaurant- og matfag serverte mat og elever fra Medier og kommunikasjon tok bilder.

Australia vs Norge

Utvekslingselevene Abbie og Zahri fra Australia holdt i går en Buzz talk om kulturforskjeller mellom Norge og Australia og snakket om deres opplevelse av livet i Norge så langt. I dag snakket de om det samme med elevene på Reiseliv og språk.

Seksualitet og livskvalitet

Tirsdag og onsdag denne uken fikk skolen besøk av Kjersti Helgeland og hennes foredrag "Seksualitet og livskvalitet", i forbindelse med Den kulturelle skolesekken.

Marcus Pedersen og Julia Tveitan.

Veldedighetskonsert for SOS Barnebyer

Tirsdag 26. november arrangerte elevrådet veldedighetskonsert til inntekt for SOS Barnebyer. Det var flere som bidro med underholdning, både skolens elever og andre. Hele konserten ligger på YouTube.

Både rektor Stine og russen er fornøyd med opplegget. Her viser elevene frem bokjuletrær de har laget til Læringssenteret.

Skolen sponser vaksine, russen bidrar tilbake

I år spanderer Nannestad videregående skole hjernehinnebetennelse-vaksine på russen. Som takk skal russen bidra ved å jobbe i Læringssenteret, skolens bibliotek.

Gabe sammen med noen av elevene i Teknologi- og forskningslære.

Gabe fra NASA på besøk

Nok en gang har Nannestad vgs vært så heldige å få besøk av Gabe Gabrielle fra NASA. Dette er sjuende gangen han holder et inspirerende og spennende foredrag om astronauter, Kennedy Space Center og motivasjon.

Suksess med julemarked

Lørdag 23. november var det julemarked på skolen. Det ble en kjempesuksess med flere hundre besøkende, både store og små. Det var også en flott mulighet for mange av skolens elever å vise hva de jobber med.

Vaksinasjon av russen

I dag begynte vaksinering av russen. I regi av russestyret skal all russ vaksineres mot hjernehinnebetennelse. Russen har inngått en avtale med rektor Stine Jeppesen om at skolen betaler vaksinering så lenge russen yter tilbake. De skal de gjøre ved å hjelpe til i Læringssenteret.

Besøk fra SOS-barnebyer

I dag fikk skolen besøk av Lene Aarnes fra SOS-barnebyer. Det er innsamlingsaksjon 29. november og hun kom for å fortelle litt om Zambia, som blir støttet av årets prosjekt.

BeeHome - ungdomsbedrift

BeeHome er en ungdomsbedrift med fokus på bærekraft og sosialt engasjement. Gjennom et samarbeid med «Inn på tunet»-prosjektet på Ås gård i Ullensaker selger de miljøvennlige bie-hotell.