Eksamensplan 2019

Her finner du eksamensplanen vår 2019, med informasjon om trekk og datoer.

MK-elevene Mateo og Isac intervjuer Støre.

Politikerbesøk til skolen

På fredag fikk skolen besøk av Jonas Gahr Støre og Tonje Brenna fra Arbeiderpartiet . De fikk omvisning i skolens kantine og på kjøkkenet.

Klasse 1STB

1STC blir juryklasse i Ungdommens kritikerpris

Neste år skal elevene i 1STC kåre årets beste skjønnlitterære bok, i samarbeid med seks andre skoleklasser fra resten av landet.

Atle Klungrehaug forklarer hvordan ett fly kastes for at det skal kunne skal gli best i lufta.

Besøk av profesjonell modellflybygger

Etter at Atle Klungrehaug leste om Teknologi- og forskningslære klassens modellfly-prosjekt, tok han kontakt for tilby sin ekspertise. Kjell Arnt Nystøl setter stor pris på bidrag fra aktører utenfor skolen, som kan gjøre undervisningen ennå mer virkelighetsnær.

17. mai i Nannestad

Les her for mer informasjon om hva som skjer i Nannestad på 17. mai.

Russen signerte avtale med NNPF

Forrige mandag signerte russepresident Heyvar Taymur en avtale med Norsk Narkotikapolitiforening. Russen er nå formelt en del av Bry deg-kampanjen, hvor de forplikter seg til å holde seg unna narkotika.

Den årlige dugnaden

I dag var blide elever og lærere ute og plukket søppel i nærområdet, for å gjøre Nannestad ren og pen til 17. mai.

modellfly

Modellflybygging og programmering

I Teknologi- og forskningslære utfordres elevene til å strekke seg for å nå målene. For tiden bygger de selvkonstruerte modellfly og programmerer målingsbrikker. Det kreves kunnskap i blant annet programmering, matte og fysikk for å nå målene om at flyet skal ha en stabilitet og vekt som gir ett svev på minimum 10 meter, og samtidig registrere hastighet og posisjon. Flyet må ha en god konstruksjon som kan klare oppgaven, og det er elevene som selv står for utregningene og konstrueringen som må til for å klare å balansere flyet riktig.

Martine legger makeup

Makeup-inspirasjon ved Imageakademiet

Hudpleieklassene ved Nannestad videregående har makeup som en del av fagplanen. For å få ekstra påfyll om teknikker og historier fra det virkelige arbeidslivet, inviterte Imageakademiet elevene i 3. klasse for en dag på skolen med kursholder Maria Zahl.

Eksamensinfo fra IKT

Her kan du lese om hvordan du forbereder PC'en eller Mac'en din til eksamen.