Informativt og viktig møte for russen

I dag fikk skolen besøk av Politiet, Statens Vegvesen og utekontakten i Nannestad kommune. Alle sammen kom for å snakke med russen, og å komme med oppfordringer, tips og råd i forbindelse med den kommende russetiden.

Stortingspresidenten på besøk

I dag fikk Nannestad fint besøk fra Stortinget, da stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen kom for å snakke om jobben sin.

Fullt hus på åpen skole

Det var svært mange som valgte å ta turen innom Nannestad videregående skole i går kveld for å se på hva vi har å tilby.

Spennende besøk fra Den kulturelle skolesekken

I dag fikk elever fra Vg2 og Vg3 på Medier og kommunikasjon besøk fra filmregissør og manusforfatter Petter Holmsen. Han holdt et engasjerende foredrag om film.

Nannestad-elev vant New Amigos-turnering

Torsdag 19. desember ble det arrangert språkturnering i det spanske brettspillet New Amigos. Turneringen foregikk på Asker videregående skole, og det var elever fra fem skoler i Akershus som deltok.

Medieelever i kulissene på Escape Room

Ulrik, Domantas og Thea fra 2MOK fikk et helt spesielt foredrag og omvisning fredag 3. januar. Turen gikk til Funhouse på Dal hvor de fikk møte Steven Fletcher som står bak både konsept, idé og utbyggingen av Terrorhouse som ligger i kjelleren i samme lokale.

Rektor Stine Jeppesen holdt tale til elever og lærere.

Juleavslutning i Fugleberget

Det var ofte godt besøk på de forskjellige foredragene.

Høstens Buzz-talks gjennomført

I løpet av høsten har elevene på Teknologi- og forskningslære holdt tretten Buzz-talks om forskjellige tema innen teknologi. I tillegg har NASA-ansatt Gabe Gabrielle og de australske utvekslingselevene Abbie og Zahri holdt egne Buzz-talks.

Forventningsfulle lærere gleder seg til nytt utdanningsprogram

Medielærerne Anne Kari Røise og Anders Malmø gleder seg til å kunne tilby det nye yrkesfaglige utdanningsprogrammet Informasjonsteknologi og medieproduksjon fra høsten 2020. Les mer her.

Basismesterskap for alle idrettselevene

I hallen i dag var det hinderløype-konkurranse for elevene i 1ID, 2ID og 3ID. Se bilder fra dagen her.