Joshua lærte elevene hvordan de skulle håndtere rugbyballen.

Fremtidige rugbyspillere?

Hvert år får alle Vg1-elevene på Nannestad videregående skole introduksjonstimer i rugby. Som eneste videregående skole i landet får vi besøk av begge landslagstrenerne.

Verdensdagen for psykisk helse 2019

Onsdag 9. og torsdag 10. oktober ble Verdensdagen for psykisk helse markert på Nannestad videregående skole. Årets tema er "Gi tid". Elevrådet står bak markeringen.

Fagdag i religionsfaget for Vg3-elever

Siste fredag før høstferien tok religionslærere Ulrikke de Vibe, Marianne Bergem og Caroline Bøe elevene med til Oslo for å se nærmere på forskjellige religioner.

Besøk av Skedsmo Modellflyklubb

Atle Klungrehaug fra Skedsmo Modellflyklubb besøkte elevene på Teknologi- og forskningslære for å gi dem nyttige tips til sin unge ingeniør-oppgave.

Skuespiller Torgrim Mellum Stene lærte elevene om hvordan de kunne bli flinkere til muntlig presentasjon.

Besøk av skuespiller Torgrim Mellum Stene

Den beste måten å forberede deg til en presentasjon på er å lytte til folk med erfaring. Torgrim Mellum Stene er skuespiller, og vet hvor tøft det kan være å stå foran et publikum. På fagdagen til Teknologi- og forskningslære kom han til Nannestad vgs for å utfordre elevene til å øve på kroppsspråk, øyekontakt, stemmebruk og aktiv lytting i en presentasjon.

Nannestadløpet 2019

Onsdag 25. september var det atter en gang duket for en årlig tradisjon: Nannestadløpet. Og atter en gang ble det folkefest-lignende tilstander, da elever og lærere fra hele skolen stod på startsstreken i en av skoleårets mest sosiale begivenheter.

Norgesmesterskap butikkslakter

Det skjæres i ulike stykker kjøtt, i høy hastighet og med nøyaktig presisjon. Torsdag var det kamp om å gå til topps i NM butikkslakter for de fire lærlingene fra Sør- og Østlandet.

De to skolepsykologene Kristine Bøe og Eline Balsnæs skal bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike. Ordningen er en del av et treårig prøveprosjekt i Akershus fylkeskommune.

Egne skolepsykologer skal styrke skolehelsetjenesten

Fra høsten 2019 skal psykologene Kristine og Eline bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike.

Sosiologi-klassen på studietur til Oslo

Sist fredag hadde sosiologi-klassen en flott fagdag på t-bane og trikk rundt i Oslo. Elevene studerte forskjeller på folk, hus og biler på Oslo øst og vest ved bruk av observasjon og intervjuer.

Gruppeveiledning for nye lærere

Hvert år siden 2010 har Siw Martinsen Watz og Knut Halldor Otterdal hatt veiledning for nye lærere på Nannestad videregående skole. Det er et opplegg som både lærere og veiledere er svært fornøyd med.