Destinasjon Storbritannia

08-09
nov.
Fra kl: 16:00  - 18:00
Gamle Museet, Dronningens gate 4, Oslo
Legg til i kalender

Velkommen til Norges største arrangement med fokus på studier i Storbritannia!

Deltakelse er gratis, påmelding finner du på Across the Pond sine nettsider. 

Sted: Gamle Museet, Dronningens gate 4, Oslo - se kart her
Dato: 8. og 9. november, 2019
Tidspunkt: fredag 16-20, lørdag 12-18
Pris: Gratis 
For hvem: Alle som kunne tenke seg å komme! Enten man er nysgjerrig på studier i Storbritannia, allerede har søkt eller vurderer å søke.
Ankomst: Nærmeste togstasjon/t-banestopp er Oslo S (10 minutter å gå), Nærmeste trikkeholdeplass er Dronningens gate (trikk 12, 13 og 19). Kommer du med bil så vær obs på at det ikke finnes parkering rett ved konferanselokalet. Nærmeste parkering er i Bankplassen P-hus, som ligger 3 minutters gang unna.

PROGRAM FOR DAGEN:
I løpet av denne dagen vil du få mulighet til å møte en rekke britiske universiteter som har tatt turen til Norge og du vil kunne snakke med våre studentveiledere (som selv har studert i Storbritannia) om alt du måtte lure på. Det vil også bli en rekke presentasjoner gjennom dagen, og dersom du er interessert i kunst- og designstudier har du en ypperlig mulighet til å få hjelp med å videreutvikle din portfolio ved å delta på en egen workshop.

Hvis du tar med deg en kopi av vitnemålet ditt, et anbefalingsbrev fra en lærer og andre dokumenter du trenger til søknaden (helst elektronisk på en minnepenn, dvd eller lignende), så kan din veileder laste opp dette i vårt online søknadsskjema på dagen (gitt at du har avtalt møte med veilederen din, men husk at du også kan gjøre dette i forkant hvis du vil bruke tiden du har med veilederen din til å snakke)! Spør gjerne din veileder om hva du trenger for å søke på forhånd slik at du er forberedt på hva du trenger å ta med deg. 

Du vil også kunne møte Lånekassen (kun fredag) og ANSA (fredag og lørdag), som vil være tilgjengelig for å snakke med alle som ønsker det. 

Påmelding og mer informasjon finner du her.