Restaurant- og matfag

På utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag får du som elev undervisning av lærere med høy kompetanse og lang erfaring i bransjen. Nannestad videregående skole har et uvurderlig nettverk både i inn- og utland som brukes for at våre elever skal få de beste muligheter og tilbud. Restaurant- og matfag er det utdanningsprogrammet som gir deg flest muligheter senere i livet. Verden er din arbeidsplass!

Vårt motto er: “Be the best you can be!”. For at du skal kunne være den beste versjonen av deg selv skal vi hjelpe deg med å nå dine personlige og faglige mål.

• Første mål: Fagbrev
  • Andre mål: Studiekompetanse og/eller hotellfagskole i Norge eller utlandet

Skoledagen er en spennende blanding av praksis og teori med oppdrag på og utenfor skolen. Disse oppdragene tjener vi penger på og kan derfor dra på ”gratis” studietur i 2. klasse.

Da besøker de beste restaurantene, smaker på spennende produkter og tar med masse inspirasjon hjem til restauranten vår. Vi har tidligere vært i Italia, Frankrike, Sverige og England.

I utgangspunktet er det to år skole og to år læretid. Men valgene underveis er mange. Du kan kombinere med fellesfag slik at du har studiekompetanse etter 4 år. Du kan ta påbygg og få studiekompetanse på tre år eller ta påbygg etter læretiden. Det er mulig å ta deler av lærlingetiden i utlandet.

Inntaket til videregående skole har søknadsfrist 1. mars. Søk på vilbli.no.

Høsten 2017 står lærerne på Nannestad videregående skole klare til å ta i mot deg!

Mark Harold Hickton

Avdelingsleder Restaurant- og matfag