Søk på fremtiden din.

På Nannestad videregående skole kan du søke deg inn på det utdanningsprogrammet som passer for deg, uansett om du ønsker å bli kokk eller ingeniør. Inntaket til videregående skole har søknadsfrist 1. mars. Høsten 2017 står lærerne på Nannestad videregående skole klare til å ta i mot deg!

Det er kanskje første gang du skal ta et så viktig valg som skoleplass? For noen er valget enkelt, de bestemte seg for lenge siden. For andre er det kanskje ikke så opplagt hva de ønsker å jobbe med. I tillegg til utdanningsprogram må du velge hvilken videregående skole du skal søke på. Skal du velge den skolen som ligger nærmest hjemme eller orker du litt lenger reisevei for å ta et spesielt fag?

Videregående opplæring består av 13 forskjellige utdanningsprogram. Disse er delt i to grupper, 5 studieforberedende og 8 yrkesfaglige. De studieforberedende utdanningsprogrammene leder til generell studiekompetanse. Med generell studiekompetanse kan du søke opptak til universiteter og høyskoler. På yrkesfag får du såkalt yrkeskompetanse (med eller uten fag-/svennebrev) På yrkesfag er det litt forskjellig hvor mange år du går på skole. Noen går ut i opplæring i bedrift etter to år, mens andre velger å ta påbygning til generell studiekompetanse.

På videregående skole tilbringer du skoledagen sammen med folk som har samme interesser som deg. Det skaper godt klassemiljø! Ikke minst tror vi at elevene våre setter pris på at vi har en ganske ny skole med oppdatert teknisk utstyr. Ikke minst har vi et Newton rom! Det er kort fortalt et et vitensenter hvor elevene får opplæring og praktisk erfaring med noen utvalgte spennende realfagsemner, som for eksempel Lego Education. Da jobbet elevene med fornybar energi ved å bruke avansert Lego til å bygge vindmøller og solceller. Elevene på medier og kommunikasjon har profesjonelt utstyr til foto og video i tillegg til studioer.

Nannestad videregående skole har forresten lavere fraværsgjennomsnitt enn mange andre skoler. Det sier også noe om hvor bra skolemiljø vi har og at elevene våre har lyst til å komme på skolen. Det er vi veldig stolte av!

Vi gleder oss til høsten og håper å se deg!

Vg1 Restaurant- og matfag tas i mot av lærer Tone Østby.

Skoleåret endelig i gang

17.08.2017

Over 300 Vg1-elever ble i dag tatt i mot av rektor og sine kontaktlærere. Nå er skoleåret i gang!

Les saken

Rektor Atle Solberg Berland ønsker elever og ansatte velkommen til nytt skoleår.

Velkommen til Nannestad videregående skole

13.08.2017

Jeg ønsker elever og ansatte velkommen til et nytt skoleår og gleder meg til å ta fatt på en seksårsperiode som rektor. Sammen med dyktige kolleger er jeg sikker på at skoleåret 2017 – 2018 vil gi oss muligheter til å gi våre elever både en faglig og sosial utvikling.

Avslutningsseremoni for Vg3.

Se bildene fra avgangselevenes avslutningsseremoni

26.06.2017

20. og 21. juni var det avslutningsseremonier for avgangselevene på Vg3 og Vg2 yrkesfag. Her er bildene.