Skolens åpningstid

8.00 - 15.45 hver skoledag.

Jentene lærer å programmere roboten.

To uker med utdanningsvalg

17.10.2017

Elever fra de omkringliggende ungdomsskolene er på besøk hos oss denne og neste uke. De skal teste ut et utdanningsprogram etter eget ønske.

Les saken

F.v.: Barnehagefaglig rådgiver Anne-Lene Sørgård, virksomhetsleder barnehage  Kari Hamre Storholm, avdelingsleder Realfag Theresa Myran, Guri Langholm, virksomhetsleder skole Anne Bergem.

Realfagsløftet i gang

16.10.2017

Nannestad som realfagskommune har satt i gang løftet, så det skjer det mye spennende realfaglig fremover. Barnehagene er blant de som får mye nytt realfagsutstyr, og 10. oktober ble det arrangert fagdag for barnehageansatte for å bygge kompetanse.

Les saken

Elevene hadde ingen vansker med å forstå hvordan VR-brillene skulle tas i bruk.

Bruker VR-briller i engelskundervisningen

11.10.2017

Som engelsklærer vil jeg at mine elever skal få en opplevelse av det som skjer i engelskspråklige land på den beste måten. Det beste ville vært å reise dit, men det koster både tid og penger. Ved å bruke VR-briller kan vi reise i klasserommet.