SKOLENS ÅPNINGSTID

8.00 - 15.45 hver skoledag.

Kleskottet er åpent

07.12.2018

Vi gratulerer Kleskottet med gårsdagens butikkåpning. Det kom en del kunder, både ansatte, elever og utenfra skolen.

Les saken

Elevene fulgte godt med da Annette Münch presenterte bøkene sine.

Årets leseprosjekt er i gang

05.12.2018

Det har etterhvert blitt en tradisjon. Årets leseprosjekt startet tirsdag 4. desember da 180 Vg1-elever var på Nannestad ungdomsskole og hørte forfatterne Sigbjørn Mostue og Annette Münch presentere bøkene sine.

Amal Aden og Simon Stranger

To unike forfattere som byr på seg selv

03.12.2018

Nannestad videregående er en av flere heldige skoler som har fått være en del av prosjektet "Frihet og ære", i forbindelse med Den kulturelle skolesekken. Forfatterne Simon Stranger og Amal Aden drar rundt om i Norge, og holder seriøse og samtidig viktige foredrag. Salen fulgte interessert med da forfatterne snakket om hverandres bøker, til en engasjerende bakgrunnsmusikk.