Nyheter

Elevene snakker med astronaut Col. Robert Springer med elevene Andrea og Susann om forsøkene de gjør på skolen.

Rapport fra Florida

20.02.2017

Teknologi- og forskningslæreelevene er i Florida denne uken. Allerede har de fått romferge-opplæring og besøkt EPCOT Theme Park.

Les saken

Arild Knutsen med rusforebyggende foredrag for sosiologielever.

Foredrag med tidligere rusmisbruker for sosiologiklassen

20.02.2017

Arild Knutsen har vært rusmisbruker i en årrekke. Nå er han rusfri og leder for Foreningen for human narkotikapolitikk. Fredag holdt han foredrag for sosiologiklassen.

Les saken

Klassen Teknologi- og forskningslære klare til innsjekking på Gardermoen torsdag 16. februar.

Teknologi- og forskningslæreelevene til Florida for å presentere arbeidet sitt

17.02.2017

Siden starten på januar har elevene i Teknologi- og forskningslære jobbet med en forskningsoppgave relatert til bosetting på planeten Mars. Resultatene skal de presentere til elever i Florida i vinterferien.