Godt besøkt Åpen skole

20.01.2017

Mange nysgjerrige tok turen til oss på Åpen skole torsdag 19. januar. Her kunne de besøkende få servert snacks, måle blodsukker, behandle hender, spille sjakkturnering, prøve seg i TV-studio og ikke minst, få svar på mye av det de lurer på vedrørende videre utdanning.

Jordkloden

Vg3-elever fikk tips til videre utdanning på karrieredag

20.01.2017

Torsdag 18. januar ble det arrangert karrieredag for Vg3-elever. Representanter fra mange ulike studiesteder presenterte sine skoler og kom med anbefalinger til usikre elever.

Les saken

Svein fra Statens vegvesen og Eileen fra Politiet informerte elevene om sikkerhet i russefeiringen.

Politi og vegvesen informerte russen om sikkerhet

17.01.2017

Tirsdag 17. januar fikk Nannestadrussen besøk av Statens Vegvesen og Politiet. De var her for å informere om russetiden og viktige forberedelser russen bør gjøre seg før den store feiringa begynner.