Nyheter

Søknad fraværgrense 15%

Hvis eleven har mellom 10 og 15 prosent udokumentert fravær og fraværsårsaken gjør det klart urimelig at eleven ikke skal kunne få karakter, kan rektor bestemme at han eller hun likevel får karakter. Bruk skolens søknadsskjema.

Camilla til høyre.

Fra MK på Nannestad til Bachelor i Animasjon og VFX i England

Lurer du hva som er mulighetene dine etter videregående? Vi har snakket med tidligere elev på Medier og kommunikasjon, Camilla Kjærnet, som har studert i England.

Lærling på cruiseskip

Romerikes Blad har skrevet om Victoria Skogen, lærling i Restaurant- og matfag på Nannestad, som nå har lærlingplass på Colorlines cruiseskip, Fantasy.

Mitt valg!

Fredag forrige uke hadde elevene på Barne- og ungdomsarbeiderfag oppfølgingskurs i MITT VALG!. Det er Lions Nannestad som gir kurset til elevene, for andre år på rad. Målet med kurset er å gi elevene sosial emosjonell læring, og lære dem hvordan de kan gjøre hverandre tryggere.

Fotograf Jonatan Abelset, modell Marte Enoksen og sminkør og stylist Michelle Sætre.

Samarbeid mellom tidligere HO-elev og nåværende MK-elev

Michelle Sætre er tidligere elev på Hudpleie hos Nannestad VGS. Hun går nå på Imageakademiet hvor de har jobbet med å produsere et konsept til motefotografi. Da hun trengte en dyktig fotograf, valgte hun å jobbe med Medier og kommunikasjons-elev Jonatan Abelset.

Nannestadrussen 2018

Årets russefeiring er offisielt over. Se bilder av Nannestadrussen i 17.mai-toget.

Bussendringer fra 16. august

Det blir endringer i vanlige bussruter og skoleruter fra 16. august.

Russelunsj 2018

Tradisjonen tro så fikk årets russ servert lunsj sammen med skolens ledelse.

Vellykket globalt prosjekt på Nannestad vgs

Internasjonal engelsk, 1IFA, 1STA og 2BUFA deltok dette skoleåret på "Be the Change - Take the Challenge"-prosjektet.

Administrasjonens nye ansikter

Rektor Atle Solberg Berland er fornøyd med sine siste ansettelser i administrasjonen. Vi har stilt noen spørsmål til ny assisterende rektor og leder på Læringssenteret for at du skal bli bedre kjent med dem.