Nyheter

Prosessleder Eirik skal gi et inntrykk av hvordan det føles å kræsje en bil i 30km/t.

Sett grenser - si ifra!

Mandag og tirsdag denne uken fikk seks Vg2-klasser besøk av prosjektet "Sett grenser - si i fra!", kurset som stanser farlig kjøring.

Besøk av FN-sambandet

23. april fikk elevene på Vg1 studiespesialisering besøk av FN-sambandet i samfunnsfagtimene. Kristin Flacké, fra FN-sambandet, holdt et lærerikt foredrag om FN og menneskerettighetene.

VR-briller i undervisningen

NTNU-student Per Arne Stenshagen skriver masteroppgave om hvordan man kan bruke VR-briller i undervisning. I dag fikk elever og lærere på Nannestad vgs teste det ut.

Pride-markering på Nannestad

I dag arrangerte elevrådet og MOT en Pride-markering på Nannestad vgs. Skoledagen startet med at elever og ansatte møtt av musikk og utdeling av boller og kaffe.

Don klar for EM

I morgen drar Nannestad-elev Don Emini til Italia for å representere Norge i junior-EM i boksing.

Nannestad videregående skole kåret til "eTwinning School"

Som eneste norske skole har Nannestad vgs blir kåret til "eTwinning School".

Anette har allerede vært i New York og gjort seg litt kjent.

Anette blir æresstudent på Berkeley College

Anette Eilertsen i 3MK går en svært spennende høst i møte. Hun har kommet inn på Berkeley College, på linjen Fashion Merchandising and Management. Anette skal dermed tilbringe de neste fire årene i en av verdens viktigste motebyer: New York City.

Slik ser en Catchbox ut!

Gjør undervisningen din mer dynamisk med Catchbox

Nannestad VGS har fått en Catchbox på skolen. Lurer du på hva det er og hvordan du kan bruke den i undervisningen?

Med sikte mot Mars

Tyve Nannestad-elever i faget Teknologi- og forskningslære hadde en opplevelsesrik, spennende og sosial tur til Florida.

Synne Lippert og Pia Lundemo på den røde løperen før prisutdelingen.

Elever fra Medier og kommunikasjon på Amandus

Lillehammer internasjonale studentfilmfestival Amandus ble i år arrangert for 31. gang. Ekstra stas var det når hele fire filmer laget av MK-elever fra Nannestad var nominert.