Inspirasjonsdag for VG2-elever på Restaurant- og matfag

Elevene fikk servert inspirerende og lærerike foredrag fra blant annet kjøkkensjefen på Vaaghals, Christer Rødseth.

Fornøyde elever på VG1 Helse- og oppvekst

Elevene i 1HEC er svært fornøyde med årets skolestart. Det kan være skummelt å begynne på ny skole, men mye takket være makkerordningen har det gått veldig bra.

Nannestad vgs er med på NUSS-studien

Nannestad videregående skole skal delta på studiet Norsk Ungdoms Sårbarhet for Smittsom hjernehinnebetennelse.

NM-gull til Vidar

Under helgas NM i Friidrett for veteraner i Stjørdal, tok lærer Vidar Rasmussen fra Nannestad videregående ikke bare ett, men to gull!

Frokost i kantina

Fredrik ønsker velkommen til frokost hver dag i kantina fra kl.07.30.

Informasjon om fremmedspråk og matematikk

Se her for viktig informasjon om fremmedspråk og matematikk for skoleåret 2018/19

Gullklumpen 2018 – festaften på Medier og kommunikasjon

Hvert år har Medier og kommunikasjon på Nannestad videregående skole en stor konkurranse som avslutning på skoleåret. De siste ukene før ferien kan alle 120 elever selv velge kategori og briljere med hva de har lært.

Balldag 21. juni

På torsdag er det balldag på skolen. Les her for mer informasjon.

Håvard og Håkon vant konkurransen med god margin.

Flykonkurranse

Fredag 1. juni dro elevene på Teknologi- og forskningslære til Skedsmo videregående skole. Der var det duket for en skikkelig flykonkurranse. Elever fra Nannestad og Skedsmo har bygget sine egne fly helt fra bunnen av, og nå gjaldt det å se hvilket fly som fløy best.

Kunnskapsdeling blant lærere

Flere lærere ved Nannestad vgs deltar på etterutdanningstilbudet Kompetanse for kvalitet. Lærer Kjell Arnt Nystøl, en av våre realfaglærere, deltar i faget matematikk. Onsdag 23. mai presenterte han sin matematiskdidaktiske oppgave: Hvordan bidrar diskusjoner til økt forståelse i matematikk.