Roboter og matematikk på Newton

Elever fra klasse 5B på Preståsen skole fikk i dag prøve ut Newtonrommet, hvor de jobbet med roboter og matematikk.

Hospitering hos hudpleien

Vg1-elever fra Eidsvoll, Jessheim og Mailand vgs har torsdag og fredag denne uken hospitert hos hudpleien på Nannestad.

600 bøsser og topp stemning!

Elevrådet har plumbert og gjort klar 600 bøsser til innsamlingsaksjonen 30. november.

To infinity and beyond

For sjette gang fikk Nannestad besøk av Gabe Gabrielle fra NASA. Gabe holdt et spennende foredrag om jobben sin i NASA ved Kennedy Space Center i Florida.

Utdanningsvalg høsten 2018

De to siste ukene har vi hatt besøk av elever fra forskjellige ungdomsskoler. Elevene har fått en variert og spennende smaksprøve på hva Nannestad vgs kan tilby.

Nannestadlærer på USA-turne

Engelsklærer Thor Christian Maast har vært på turne i USA med bandet Easy Giant. Les hva han skriver om turneen her.

Brave New World?

Elever fra faget Teknologi- og forskningslære og 3MOK fikk lukket invitasjon til utstillingen Brave new world? på Akershus kunstsenter. Til ære for elevene fløy Akershus kunstsenter inn kunstneren Hege Tapio, som er bosatt i Stavanger, for å utfordre tankene og holdningene deres.

Nannestadelever bidro til forskning rundt hjernehinnebetennelse

På selveste Halloween fikk Nannestad vgs besøk fra Folkehelseinsituttet. Det var skolens helsesøster, Kristin Bjørnland, som organiserte opplegget.

Lyst å studere i USA?

Lørdag 17. november arrangerer NORAM og EducationUSA amerikansk utdanningsmesse på Oslomet. Det kommer besøk fra flere amerikanske universiteter. Klikk her for mer informasjon.

Halloween 2018

Tradisjonen tro ble Halloween markert på Læringssenteret. I år med zombiebrud bak skranken, godteri, kake og kostymekonkurranse.