Seier i TINE Matcup 2019

For andre året på rad har elever fra Restaurant- og matfag på Nannestad vgs gått helt til topps i TINE Matcup. Simen, Tiril og Shintaro vant og sørget for at Nannestad fikk beholde pokalen ett år til.

Studietur til Eidsvoll 1814

3mokb startet det nye semesteret i historie med en tur til Eidsvoll 1814.

jul1

Juleavslutning 2018

Tradisjonen tro ble det arrangert en liten julekonsert siste skoledagen før jul. Alle elever og ansatte møttes i Fugleberget til en hyggelig førjulsstund.

Juleforestilling for Prestmosen barnehage

Elevene på Barne- og ungdomsarbeider hadde fredag laget juleverksted og juleforestilling for spente barnehagebarn.

Skoleball i år også

Samme tradisjon som i alle år. Restaurant og matfag inviterer 9. og 10. klasse fra Nannestad ungdomsskole til middag i skolens restaurant.

Sjokolade og dypdykk i pinsemenigheten

Tonje Alexandra Ruud er pastor i pinsemenigheten Håpet i Eidsvoll. Vi er glade for at hun for andre gang har besøkt skolen vår.

Før snøen falt

Tidligere i høst var friluftslivgjengen på fjelltur i Femundsmarka. Se flotte bilder fra turen her.

Kleskottet er åpent

Vi gratulerer Kleskottet med gårsdagens butikkåpning. Det kom en del kunder, både ansatte, elever og utenfra skolen.

Elevene fulgte godt med da Annette Münch presenterte bøkene sine.

Årets leseprosjekt er i gang

Det har etterhvert blitt en tradisjon. Årets leseprosjekt startet tirsdag 4. desember da 180 Vg1-elever var på Nannestad ungdomsskole og hørte forfatterne Sigbjørn Mostue og Annette Münch presentere bøkene sine.

Amal Aden og Simon Stranger

To unike forfattere som byr på seg selv

Nannestad videregående er en av flere heldige skoler som har fått være en del av prosjektet "Frihet og ære", i forbindelse med Den kulturelle skolesekken. Forfatterne Simon Stranger og Amal Aden drar rundt om i Norge, og holder seriøse og samtidig viktige foredrag. Salen fulgte interessert med da forfatterne snakket om hverandres bøker, til en engasjerende bakgrunnsmusikk.