Nannestadelever bidro til forskning rundt hjernehinnebetennelse

På selveste Halloween fikk Nannestad vgs besøk fra Folkehelseinsituttet. Det var skolens helsesøster, Kristin Bjørnland, som organiserte opplegget.

Lyst å studere i USA?

Lørdag 17. november arrangerer NORAM og EducationUSA amerikansk utdanningsmesse på Oslomet. Det kommer besøk fra flere amerikanske universiteter. Klikk her for mer informasjon.

Halloween 2018

Tradisjonen tro ble Halloween markert på Læringssenteret. I år med zombiebrud bak skranken, godteri, kake og kostymekonkurranse.

Redaktørene Ingeborg og Rakel setter sammen boka.

Elever laget egen fagbok

Elevene på vg2 Barne- og ungdomsarbeider jobbet i går med å lage en bok om lek i barnehagen.

2ISA bygger sine egne PC'er

Det var god stemning i klassen i dag, da elevene etter mye forberedelser endelig fikk bygge sine egne PC'er.

En helt vill aften

Nannestad Restaurant åpnet torsdag 18. oktober dørene til en viltmeny med tyttebærgravet breiflabb, varmrøkt andebryst, dåhjortfilet med sopp og hasselbakte gulrøtter og eple og blåbær crumble til dessert.

Nesten alle VG3-elevene hadde på seg noe rosa.

VG3-elever med Rosa sløyfe-markering

VG3-elever har i dag markert Rosa sløyfe-aksjonen på mange måter. Nesten alle går med et rosa plagg, skolen har blitt pyntet med plakater og ballonger og vannbakkels formet som rosa sløyfer har blitt servert.

Prominente foredragsholdere hos SSP

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard og science fiction forfatter Anne Mette Sannes besøkte Nannestad VGS.

Reiseliv og språk 2 fikk besøk av Norwegian

Reiseliv og språk 2 klassen hadde nylig besøk av Ruben og Andrea, som er lærlinger i Norwegian.

1SSA på besøk hos Norges banks kunnskapssenter

Fredag 12.10 var 1SSA på studiebesøk hos Norges banks kunnskapssenter. Elevene fikk spille det interaktive spillet Horisont som bidrar til kunnskap omkring samfunnsøkonomi.