NORGESMESTER!

Laget fra Restaurant og matfag gikk helt til topps i finalen i Tine Matcup 2018 og er Norges beste kokker og servitør. Vi gratulerer med fantastisk innsats!

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Barbara Anna Zielonka, én av 50 beste lærere i verden.

Vi har én av verdens 50 beste lærere

For første gang er Norge med i finalen til Global Teacher Prize, en kåring som utføres årlig av Varkey Foundation. Vår egne Barbara Anna Zielonka er kåret til én av verdens 50 beste lærere!

Vanda Fekete med

Sang og festlige vitser på juleavslutningen

Siste skoledag før jul avsluttes alltid med en felles markering i fugleberget. Her fikk vi fine sanginnslag fra elever og jammen meg ble det ikke et par vitser fra rektor også.

Til finalen i TineCup!

Godt gjennomført semifinale i TineCup på Nannestad i dag, og jammen vant vi og er dermed videre til finalen i Stavanger i januar.

Ungdomsskolens juleball 2017

Her kan du se bilder fra ungdomsskolens juleball som ble arrangert på skolen vår.

2BU går i luciatog på skolen.

Luciatoget vårt

I en årrekke har elever ved Barne- og ungdomsarbeiderfag gått luciatog. Det gjorde de også i år.

Klasse 1MOKA og Brianne Jaquette.

Besøk fra Fulbright

Seminar om Black Lives Matter-bevegelsen fra USA for 1MOKA.

Akilillu Tewelde Asfha holder foredrag om å være en 40 åring i Norge som går på videregående skole med yngre elever.

Voksenopplæringselever delte sine livshistorier

I et ønske om å integrere våre voksne elever som er flyktninger, lagde vi en spesiell fagdag fredag 8. desember med Vg1 Helse- og oppvekst.

Young Kids Hard Time

Fire års samarbeid med tenåringer som sitter livstid i amerikanske fengsler pågår fortsatt. Her er hva som har skjedd så langt.