Vikingtiden raskt fortalt.

Når Snorresagaer blir interessant

Et foredrag om Snorre Sturlasson på 45 minutter kan virke gjespende tørt på en fredag formiddag. Det ble det ikke.

Daniel Goldin og Rein Alexander.

Rein Alexander lot elevene skinne

Det ble en fantastisk konsert med Rein Alexander torsdag 9. november. Han fikk sterk konkurranse av flinke Nannestadelever som opptro sammen med han. Nannestad Restaurant serverte en deilig treretters.

Helsefagselever fikk prøve seg som servitører

Elever fra Helse og Oppvekst stilte onsdag ettermiddag 15. november sammen med lærerne Mayn Leganger-Krogstad og Tonje Bakkehaug på Nannestad sykehjem for å servere.

Foran: Runar Andreassen og Einar Gustafsson fra vgs. I medten: Nina Skyrud, Willy Ruud og Marte Mehli Nordeide. Bak: Theresa Myran og Abdul Moeed Mohammad.

Nettverksmøte for matematikklærere

I dag ble det første Nettverksmøtet arrangert for matematikklærere fra ungdomsskolen og videregående. Dette er en del av kommunens realfagskommunesatsning.

Utdeling av prisen på Gamle Logen 9. november.

Vi vant skolemesterskapet under NM i kjøttprodukter

I år som i fjor vant vi gullmedaljen i NM i kjøttprodukters skolemesterskap. I fjor for pølse, i år formedisterkaker. Shintaro Labucafra og Simen Brendjord på Vg1 Restaurant- og matfag har produsert medisterkakene.

Sjur Kleppan

Tidligere MK-elev nå filmfotograf

Sjur Kleppan gikk ut fra Medier og kommunikasjon på Nannestad våren 2017. I dag har han bestemt seg for å satse på karriere som filmfotograf, og har i høst jobbet med bakomfilmen til Gjengangere.

IFA-elever ble ingeniører for en dag

På fredag hadde 1IFA elevene den første fagdagen i engelsk dette skoleåret, og elevene fikk blant annet prøvd seg som ingeniører i Oslo.

Sosialiseringsteorier

Sosiologielever fikk i dag et foredrag med masterstudenter i sosiologi fra UiO.

Her blir barna engasjert med bamsedans.

En skikkelig bamsefest

Elever på Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag arrangerte i dag en engasjerende og morsom bamsefest for barnehagebarn og førsteklassinger i Nannestad bibliotek.

På Nobels Fredssenter.

Læring utenfor skolens fire vegger

Den 28.oktober reiste elevene som tar internasjonal engelsk dette året til Oslo for å besøke NHO og Nobels Fredssenter.