Deltagerne i NM i filosofi

NM i filosofi

Elev på Nannestad VGS, Bodil Andrea Nygaard Gjødingseter, har vært med i andre runde i Norgesmesterskapet i filosofi.

Simen baker pizza

Buon appetito!

Tirsdag 13. mars er det italiensk butikk i kantina. Elevene i 1. klasse på Restaurant- og matfag har briljert på kjøkkenet og tilbyr et bredt utvalg av italienske klassikere.

Norske hemmeligheter

Forrige uke fikk 3MK besøk av prosjektskaper og illustratør Cathrine Louise Finstad fra NORSKE HEMMELIGHETER.

Aking var en ny opplevelse for spanjolene.

Besøk fra Spania

For andre år på rad har Nannestad VGS fått besøk av 24 spanske elever fra Valencia, og det har vært en innholdsrik uke.

Elevene samlet seg i Læringssenteret til kåringen.

Instagram-konkurranse

Å ta bilder som illustrerer fordommer og kultur er en utfordring, men elevene på VG1 Helse- og oppvekstfag leverte mange gode og kreative bidrag.

Kreative karnevalsmasker

Elevene på Barne- og ungdomsarbeider markerte at februar er karnevalsmåned ved å lage flotte gipsmasker.

Trening i sola

Hvert år bytter 3IFA på Nannestad VGS ut mørke vinter-Norge med varme Lanzarote. November i fjor dro klassen til Club La Santa for en uke med sol og trening.

Patrick og Ole Anders lader opp til spillkveld.

Undervisning i dataspillhistorie

Lærer Kine Marie Kapaasen Madsen hadde torsdag før vinterferien en kreativ undervisningsdag om spill og spillhistorie med VG3 på Medier og kommunikasjon.

Kahoot!, Microsoft og Capgemini ved Nannestad VGS

I januar og februar kunne elevene våre bli kjent med folk som jobber for Kahoot!, Microsoft og Capgemini.

Dyktige elever og trøtt forfatter. Mostue hadde nemlig sittet oppe til kl. 04 og avsluttet sin siste roman.

Bokbad på biblioteket

Nannestad folkebibliotek ble fylt til randen da 10 elever bokbadet forfatterne Sigbjørn Mostue og Annette Münch.