Høye karakterkrav gjør valgene vanskelige

Rebecca Brenna brukte haugevis med tid på å researche på nett, då ho ville finne eit studium som tilsvarte arbeidsoppgåvene til profesjonsstudiet i psykologi, og som hadde lågare poengsnitt.

VIP - Very important persons

25.januar arrangerte HO en hel dag, VIP-dag, med mental styrketrening. Det var 145 elever og 14 lærere som deltok, i tillegg til to eksterne foredragsholdere. Målet med dagen var å gi ungdom mentale verktøy de kan bruke for å få enda bedre Livsmestring. Hele konseptet var å skape en "feelgood" dag.

Medier og konmunikasjon er framtida.

Dette bekrefter VG3 elev Wilfred Lie ved Nannestad VGS i avisen Framtida.

NORGESMESTER!

Laget fra Restaurant og matfag gikk helt til topps i finalen i Tine Matcup 2018 og er Norges beste kokker og servitør. Vi gratulerer med fantastisk innsats!

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Barbara Anna Zielonka, én av 50 beste lærere i verden.

Vi har én av verdens 50 beste lærere

For første gang er Norge med i finalen til Global Teacher Prize, en kåring som utføres årlig av Varkey Foundation. Vår egne Barbara Anna Zielonka er kåret til én av verdens 50 beste lærere!

Vanda Fekete med

Sang og festlige vitser på juleavslutningen

Siste skoledag før jul avsluttes alltid med en felles markering i fugleberget. Her fikk vi fine sanginnslag fra elever og jammen meg ble det ikke et par vitser fra rektor også.

Til finalen i TineCup!

Godt gjennomført semifinale i TineCup på Nannestad i dag, og jammen vant vi og er dermed videre til finalen i Stavanger i januar.

Ungdomsskolens juleball 2017

Her kan du se bilder fra ungdomsskolens juleball som ble arrangert på skolen vår.

2BU går i luciatog på skolen.

Luciatoget vårt

I en årrekke har elever ved Barne- og ungdomsarbeiderfag gått luciatog. Det gjorde de også i år.