Emilie skal kle seg i grønt

Emilie Erdal fra 3KMB gjør seg klar for en spennende lærlingplass. Hun skal være lærling i to år i Forsvaret, som mediegrafiker. Læretiden blir kombinert med gjennomføring av førstegangstjenesten.

Elevene er i full sving.

Nannestad-elever vs. verdens største pavlova

Sted: Bislett stadion. Dato: 8. mai. Mål: 30 elever fra Restaurant og matfag skal lage verdens største pavlova. Resultat?

Elevene er klare for å rydde rundt skolen.

Hele Norge rydder - også Nannestad vgs

Elever og lærere på VG1 Helse- og oppvekst brettet opp ermene og bidro i den landsdekkende dugnaden "Hele Norge rydder".

Besøket fra Godalen vgs fikk smake hamburger i restauranten.

Elevrådsutveksling

I dag fikk elevrådet på skolen vår besøk av elevrådet fra Godalen videregående skole fra Stavanger. Elevene utvekslet og delte erfaringer over en hamburger i skolerestauranten.

Snart lærlinger!

Klare for yrkesopplæring

Alle elevene i klasse 2SSA som søkte om læreplass har nå fått det, og de gleder seg til å ut i lære i noen svært spennende yrker.

Medieelever på NRK-besøk

En omvisning hos NRK er fast innslag for 1. klasse elevene på Medier og Kommunikasjon. Besøket inngår som del av emnet mediehistorie der elevene skal lage en multimedial presentasjon om NRKs historie.

Informasjon om eksamen

Sjekk her for informasjon om eksamensdatoer.

Prosessleder Eirik skal gi et inntrykk av hvordan det føles å kræsje en bil i 30km/t.

Sett grenser - si ifra!

Mandag og tirsdag denne uken fikk seks Vg2-klasser besøk av prosjektet "Sett grenser - si i fra!", kurset som stanser farlig kjøring.

Besøk av FN-sambandet

23. april fikk elevene på Vg1 studiespesialisering besøk av FN-sambandet i samfunnsfagtimene. Kristin Flacké, fra FN-sambandet, holdt et lærerikt foredrag om FN og menneskerettighetene.

VR-briller i undervisningen

NTNU-student Per Arne Stenshagen skriver masteroppgave om hvordan man kan bruke VR-briller i undervisning. I dag fikk elever og lærere på Nannestad vgs teste det ut.