Patrick og Ole Anders lader opp til spillkveld.

Undervisning i dataspillhistorie

Lærer Kine Marie Kapaasen Madsen hadde torsdag før vinterferien en kreativ undervisningsdag om spill og spillhistorie med VG3 på Medier og kommunikasjon.

Kahoot!, Microsoft og Capgemini ved Nannestad VGS

I januar og februar kunne elevene våre bli kjent med folk som jobber for Kahoot!, Microsoft og Capgemini.

Dyktige elever og trøtt forfatter. Mostue hadde nemlig sittet oppe til kl. 04 og avsluttet sin siste roman.

Bokbad på biblioteket

Nannestad folkebibliotek ble fylt til randen da 10 elever bokbadet forfatterne Sigbjørn Mostue og Annette Münch.

En av verdens ti beste lærere

Vår egen Barbara Anna Zielonka er en av ti finalister til å vinne Global teacher prize 2018!

Avreise til London

På jobb i London og på Frambu

Gjennom et Erasmus-prosjekt har to Barne- og ungdomsarbeider-klasser vært på tur. Seks elever tilbrakte to uker i London, mens tretten elever hadde en arbeidsuke på Frambu kompetansesenter.

MK-elever nominert til Amandus!

Hele fire filmer fra Nannestad VGS er nominert til Amanduspriser i tre kategorier.

Tidligere MK-elev nå spilldesign-student

Tidligere MK-elev Andres Sandholt besøkte 3MK og fortalte om hvordan det er å studere spilldesign og hvordan studentlivet er på Westerdals.

Avreise Florida

I dag var det endelig avreise for de 20 heldige elevene på Teknologi- og forskningslære. Elevene skal være nesten to uker i Orlando, Florida. Her skal de lære mer om blant annet NASAs fremtidige mars-ekspedisjoner.

Masterchef på Nannestad VGS

For andre år på rad arrangerte kontaktlærer Line Østby kokkekamp for elevene på Barne – og ungdomsarbeiderfag VG2. I år var tema «barnebursdag».

Poesislam med DKS

Mandag 12. februar kom slampoetene Jeanninne og Sofia fra Den kulturelle skolesekken og holdt slampoesikurs for 3KM.