Nyheter

Elever fra Medier- og kommunikasjon hjalp fremtidige søkere med diverse bildeprogrammer.

Åpen skole 2019

Torsdag 17. januar var det åpen skole på Nannestad videregående. Det kom veldig mange besøkende som fikk en liten smakebit på hva skolen vår kan by på. Se bilder her.

Anders vant førsteplass, mens Nora vant tredjeplass. Helene som ble nr. 2 var ikke til stede.

Fotokonkurranse på vg1 Helse- og oppvekst

Vg1-elevene var i forrige uke på tur til Oslo. I den anledning hadde de blant annet i oppgave å ta bilder med tema fattig/rik.

Fotoutstillingen "Nært"

Elever fra valgfaget Mediespesialisering på 3MOK har for tiden en fotoutstilling hengende i Fugleberget. Noen av bildene kan du se her.

Seier i TINE Matcup 2019

For andre året på rad har elever fra Restaurant- og matfag på Nannestad vgs gått helt til topps i TINE Matcup. Simen, Tiril og Shintaro vant og sørget for at Nannestad fikk beholde pokalen ett år til.

Studietur til Eidsvoll 1814

3mokb startet det nye semesteret i historie med en tur til Eidsvoll 1814.

jul1

Juleavslutning 2018

Tradisjonen tro ble det arrangert en liten julekonsert siste skoledagen før jul. Alle elever og ansatte møttes i Fugleberget til en hyggelig førjulsstund.

Juleforestilling for Prestmosen barnehage

Elevene på Barne- og ungdomsarbeider hadde fredag laget juleverksted og juleforestilling for spente barnehagebarn.

Skoleball i år også

Samme tradisjon som i alle år. Restaurant og matfag inviterer 9. og 10. klasse fra Nannestad ungdomsskole til middag i skolens restaurant.

Sjokolade og dypdykk i pinsemenigheten

Tonje Alexandra Ruud er pastor i pinsemenigheten Håpet i Eidsvoll. Vi er glade for at hun for andre gang har besøkt skolen vår.

Før snøen falt

Tidligere i høst var friluftslivgjengen på fjelltur i Femundsmarka. Se flotte bilder fra turen her.