Profesjonelle elever var bokbadere for en dag

Onsdag 6. februar ble bokprosjektet for vg1 studiespesialisering, medier- og kommunikasjon og idrett avsluttet. 11 dyktige elever fra de forskjellige klassene viste seg som svært kompetente bokbadere.

Jørgen, Christine og Oscar var de første elevene som snakket med Sigbjørn Mostue. Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS
Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS
Her er det Truls, Isuf, Erik og Magnus som bokbader Mostue. Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS
Her er det Truls, Isuf, Erik og Magnus som bokbader Mostue.
Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS

Før jul møtte elevene forfatterne Sigbjørn Mostue og Annette Münch, og elevene valgte seg en bok de skulle lese. I går ble hele prosjektet avsluttet på Nannestad bibliotek med fire bokbad. To for ungdomsskolen og to for videregående.

Alle bokbadene ble ledet av elever fra Nannestad videregående skole.

Først ut av forfatteren var Sigbjørn Mostue. I første runde ble han intervjuet av Christine, Oscar og Jørgen, i andre runde var det Magnus, Erik, Isuf og Truls var bokbadere. Alle elevene stilte svært interessante og aktuelle spørsmål, både om Mostues inspirasjon bak bøkene, hva han tenker om klimaendringene og hvordan det er å jobbe som forfatter. Samtalen fløt lett og fint og alle elevene viste at det å bokbade en forfatter er noe de behersker.

I de to neste bokbadene var det Annette Münch som ble intervjuet. Første runde var det Thea og Victoria, og i andre runde var det Maja og Nora som snakket med forfatteren. Også her ble det innholdsrike samtaler og elevene fremsto som svært trygge i rollen som bokbader.

Da var årets forfatterprosjekt avsluttet, og nok en gang var det en suksess, takket være dyktige elever og forfattere.

Victoria og Thea intervjuer Annette Münch Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS
Victoria og Thea intervjuer Annette Münch
Nora og Maja intervjuet Annette Münch. Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS
Nora og Maja intervjuet Annette Münch.