Juleavslutning 2018

Tradisjonen tro ble det arrangert en liten julekonsert siste skoledagen før jul. Alle elever og ansatte møttes i Fugleberget til en hyggelig førjulsstund.

Konserten ble ledet av Bente Akre, og noe av det første hun gjorde var å introdusere et kjent og kjært juleinnslag, nemlig Trym Evertsens opplesning av "Nå er det jul igjen", til latter og applaus fra salen.

Deretter sang Vanda en nydelig versjon av sangen "Heal", før vi fikk besøk av en tidligere elev, Thea, som sang julen inn med "O Holy Night" og "Home for Christmas". Så da var julestemningen på plass.

Rektor Atle Solberg Berland takket elevene for deres engasjement, som blant annet har vært å samle inn 220 000,- til SOS Barnebyer.

Da Atle ønsket alle god jul og sparket i gang juleferien, strømmet elevene hjemover til tonene av "Driving Home for Christmas".

God jul, alle sammen!