Skoleball i år også

Samme tradisjon som i alle år. Restaurant og matfag inviterer 9. og 10. klasse fra Nannestad ungdomsskole til middag i skolens restaurant.

Torsdag 13. desember er en hektisk dag for hele 60 elever og lærere på RM. Kalkun med tilbehør og riskrem til dessert. I år kommer hele 340 gjester fra ungdomsskolen. Hele restauranten, kantina og store deler av Fugleberget er dekket på til julemiddag.

Medier og kommunikasjon åpner fotostudio og fotograferer alle par og bestevenner sammen. Til tider er køen lang og alle vil bli tatt bilde av, men med lærer Per Balch-Barth og hele 11 elever er det ingen problemer. Alle får sitt bilde før det er tid for middag.

Her får alle elevene noe å tenke på når de skal søke seg over til videregående skole neste år. Hva skal jeg velge?

Heldigvis er det julefeiring først.