Årets leseprosjekt er i gang

Det har etterhvert blitt en tradisjon. Årets leseprosjekt startet tirsdag 4. desember da 180 Vg1-elever var på Nannestad ungdomsskole og hørte forfatterne Sigbjørn Mostue og Annette Münch presentere bøkene sine.

I første omgang møter elevene forfatterne og hører på dem snakke om bøkene sine. Elever fra 1STA+B+C, 1IFA, 1MOKA+B fikk møte forfatterne Mostue og Münch. Mostue fortalte om sin dystopitrilogi "I morgen er alt mørkt", mens Annette Münch fortalte om bøkene sine "Badboy: Steroid", "Jenteloven" og "Dropout".

Så er det opp til elevene å velge hvilken bok de skal lese. På nyåret skal forfattere og elever møtes igjen, denne gangen til et bokbad. Da er det elevene selv som skal bokbade og intervjue forfatterne. Tidligere år har dette vært en stor suksess, og vi gleder oss til en ny runde.

Prosjektet er et samarbeid med Nannestad bibliotek.