Travel dag for Newton Nannestad

Newton sprer realfags-glede i Nannestad kommune.

Tekst og foto: Theresa Myran

Vi sprer realfagsglede i kommunen gjennom vårt bidrag til satsningen realfagskommune. Tirsdag denne uken fikk en 5.klasse på Maura besøk av våre Newtonlærere Runar og Geir. Disse to er på turne til alle 5-klasser i Nannestad med temaene magnetisme og elektrisitet.

På Maura kom ordfører, varaordfører, virksomhetsleder skole og seniorrådgiver fra kommunen, i tillegg til Romerikes blad. Runar, Geir og resten av Newtongjengen gjør en kjempeinnsats, og kommunen setter stor pris på vårt bidrag.

Samme ettermiddag hadde vi besøk på Newtonrommet av 5.klasselærere. De er med og går gjennom modulen roboter og matematikk som elevene skal gjennomføre når de kommer på besøk på Newtonrommet. På bildet ser dere en veldig flink gruppe fra Preståsen skole og Geir.