Balldag 21. juni

På torsdag er det balldag på skolen. Les her for mer informasjon.

Fra elevrådet:

Hei alle sammen,

balldagen nærmer seg og vi er i full gang med planleggingen. Det vil bli turneringer med fire lag i hver pulje. Puljene er tilfeldig sammensatt, noe som gjør at hele skolen vil konkurrere mot hverandre. Hvor, hva og når hvert lag skal spille blir hengt opp i hallen, og levert til lærere før arrangementet.

Alle har muligheten til å hente seg en pølse i løpet av dagen. På turneringsoversikten er det påført et tidsrom for lagene der de kan hente seg mat. Klassene kan hente seg pølse i tidsrommene som er satt av til sine lag.

Som nevnt tidligere, vil det bli premie for topp tre. Sluttspillene foregår utover dagen, ettersom lagene er ferdige med de oppsatte kampene. Tider vil bli oppdatert fortløpende.

Vi gleder oss masse! Ved spørsmål, meld fra til undertegnede.

Mvh. Elevrådet, ved nestleder Rikke og leder Gina (ginathue@gmail.com // rikke.laaveg1@gmail.com

Lag og lagnavn:

Ballturneringslag