Samarbeid mellom tidligere HO-elev og nåværende MK-elev

Michelle Sætre er tidligere elev på Hudpleie hos Nannestad VGS. Hun går nå på Imageakademiet hvor de har jobbet med å produsere et konsept til motefotografi. Da hun trengte en dyktig fotograf, valgte hun å jobbe med Medier og kommunikasjons-elev Jonatan Abelset.

Fotograf Jonatan Abelset, modell Marte Enoksen og sminkør og stylist Michelle Sætre.  Nina Elisabeth Lunde Sætre
Nina Elisabeth Lunde Sætre

- Måten dette prosjektet utfoldet seg på var at Michelle spurte meg om jeg ville ta bilder til oppgaven hennes som skulle stilles ut sammen med bildene til de andre elevene i hennes klasse på imageakademiet. Hun fortalte meg om hva tanken bak bildene var og hvordan hun tenkte å sminke modellen. Jeg jobbet med posering, komposisjon i bildene og etterarbeid sier Jonatan.

Utstillingen fant sted 24. mai på Imageakademiet og tiltrakk seg et stort publikum. Vi gratulerer!

Det ferdige bildet produsert av nåværende og tidligere Nannestad-elever. Jonatan Abelset
Det ferdige bildet produsert av nåværende og tidligere Nannestad-elever.
Jonatan Abelset