Buon appetito!

Tirsdag 13. mars er det italiensk butikk i kantina. Elevene i 1. klasse på Restaurant- og matfag har briljert på kjøkkenet og tilbyr et bredt utvalg av italienske klassikere.

Mandag formiddag var det full sving og italiensk stemning på kjøkkenet. Kjøttboller ble rullet, pizzadeiger kastet i luften og spaghetti kvernet for å gjøre klart for italiensk matbonanza. Elevene så ut til å ha full kontroll på de forskjellige oppgavene.

I kantina på tirsdag, fra kl. 11.30 til 13, kan man altså få seg en nydelig italiensk lunsj. I tillegg er det et flott utvalg varer man kan kjøpe med seg hjem, fra 10,- til 40,-. Tre typer pizza, fersk pasta, flere pastasauser, focaccia og salater.

Bibliotekaren var så heldig å få prøvesmake en pizzabit (rett fra pizzaovnen) og anbefaler alle å komme med full lommebok og tom mage i kantina i morgen.

Se egen meny for full oversikt.

Meny italiensk butikk