Vi har én av verdens 50 beste lærere

For første gang er Norge med i finalen til Global Teacher Prize, en kåring som utføres årlig av Varkey Foundation. Vår egne Barbara Anna Zielonka er kåret til én av verdens 50 beste lærere!

At en av våre lærere er nominert til prisen Global Teacher Prize, og med det har muligheten til å bli kåret til verdens beste lærer og vinne 1 million dollar, er vi veldig stolte over. 

I følge Global Teacher Prizes nettsted nomineres eksepsjonelle lærere som har gjort en fremragende innsats for sitt yrke. 

– Dette er en stor ære og det største jeg har opplevd i livet mitt, forteller Zielonka til Romerikes blad. Videre forklarer hun at det er mange faktorer som har gjort at hun har kommet til finalen. –  [...] det viktigte er kanskje min etablering av globale prosjekter og pedagogisk bruk av IKT i undervisningen. Jeg er opptatt av profesjonelle læringsnettverk, der jeg gjennom Twitter deler det jeg gjør i klasserommet med andre, forteller hun til lokalavisen.

Zielonka har i en årrekke bidratt til å gi Nannestad videregående skole flere utmerkelser for internasjonalt samarbeid, så vi setter stor pris på ha henne i vår stab, og ønsker henne lykke til med finalen.