Sang og festlige vitser på juleavslutningen

Siste skoledag før jul avsluttes alltid med en felles markering i fugleberget. Her fikk vi fine sanginnslag fra elever og jammen meg ble det ikke et par vitser fra rektor også.

Lærer Trym Evertsens fremføring av Arild Nyquists "Nå er det jul igjen", slo an skikkelig i fjor. Derfor ble den gjentatt i år, og lærerens fremføring av diktet slo ikke noe mindre ann i år. Heftig latter fra publikum.

Vi har mange talenter på skolen vår, derfor lar vi elevene slippe til på disse konsertene. Vanda Fekete fremførte Emelie Sandés "Read all about it". Veronica Marie Kaaber gav oss julestemning med Maria Menas "Home for Christmas". Og Endre Hansen klinket til med Frank Sinatras "Have yourself a merry little Christmas", og viste sine likheter med den kjente artisten.

Avslutningsvis ventet kanskje noen en formell og lang tale fra rektor Atle, men han overrasket med en kort og hyggelig julehilsen og avsluttet festlig nok met et par vitser.