Rundet av skoleåret med konsert

Felles avslutning med konsert i fugleberget siste skoledag er en tradisjon. Takk for et godt skoleår og god sommer!

Avgangselever har hatt sine avslutningsseremonier kveldstid tidligere denne uken, i dag var det avslutning for elever som fortsetter neste skoleår.

Alle klasser har avsluttet klassevis med sin kontaktlærer, og til slutt ble det en felles avslutningskonsert i fugleberget.

Daniel Goldin og Vanda Fekete fra 1STB stod for underholdningen. Daniel med flott fiolinmusikk og Vanda fremførte to nydelige sanger.

Fungerende rektor Margrethe Hammer Mobæk takket til slutt elevene for god innsats i løpet av skoleåret, og kunne formidle nyheten om at 100% av skolens elever har fullført og bestått skolegangen. "Det er hva hver enkelt av dere har bidratt med som har gitt så gode resultater", sa hun. "Ikke bruk sommerferien på det dere gjør til daglig, bruk den til det dere liker best å gjøre".

God sommer!