Flere gull til Nannestad-elever under skole-NM i yrkesfag

Torsdag 27. april ble skole-NM i worldskills gjennomført i Trondheim for Restaurant- og matfag, og i Lillehammer for helsearbeiderfag. Nannestad-elevene tok gull i servitør og konditor og sølv i kokk. Gratulerer!

Torsdag 27. april ble skole-NM i yrkesfag (worldskills) arrangert i Trondheim for Restaurant- og matfag og i Lillehammer for Helse- og oppvekst. Elevene har trent godt frem til finalen, noe som viste seg i resultater.

• Konditor: Gull til Caroline Sydnes Rubach
  • Servitør: Gull til Victoria Alice Skogen..
  • Kokk: Sølv til Tuva Emilie Viig.

Helsefagarbeiderne fikk god tilbakemelding, og gjorde en veldig flott innsats.

NM-vinnerne ble godt mottatt av medelever, lærere og rektor da de kom tilbake fra Trondheim fredag. Tilsammen deltok hele 240 deltakere i 25 fag og elevene på Restaurant og matfag fikk belønning for strevet.

Kokk: Sølv til Tuva Emilie Viig....
Konditor: Gull til Caroline Sydnes Rubach.
Servitør: Gull til Victoria Alice Skogen.

Rektor Per Bjarne Elle påpeker viktigheten av å delta i konkurranser og vise kompetansen elevene får i skolen. - Snart venter en læretid før karrieren venter. Da er det fint å ha en medalje å vise til, sier han.