Nå er rapportene fra forrige års Boliviaaksjon kommet!

Takk til Boliviafamilien for grundige rapporter med kopi av kvitteringer på hva forrige skoleårs innsamlingsgave fra elevene ved Nannestad videregående skole er blitt brukt til i Bolivia.

Tak ved et barnehjem, klær til barn ved et guttehjem, diverse kjøkkenutstyr, skolesaker og mye mer. Rapporten viser at flere hjem og sentre har nytt godt av pengene som ble samlet inn, og barna viser sin takknemlighet ved at deres representanter har sendt takkebrev og tegninger. I tillegg er det fotoer som viser forbedringene og nyhetene ved barnehjemmene og dagsenterene.

Rapportene er tradisjonen tro overbrakt til skolens ledelse, og vil derfra gå videre til elevrådet. (Rapporter fra tidligere innsamlingsaksjoner til Boliviafamilien finnes på skolen.)

Stor takk til elevene som sto på i innsamlinga og alle andre ved Nannestad videregående skole som deltok på ulike måter forrige skoleår, samarbeidspartnere og bidragsytere ellers.

Vi avslutter med et ønske til alle om et løfterikt, framgangsrikt og gledesfylt Nytt år! ¡ Prospero año nuevo også til barn og voksne på barnehjemmene og dagsentrene i Bolivia og Boliviafamiliens ledere!

Tekst: Anne Margrethe Langerud