Takkebrev fra Boliviafamilien

Boliviafamilien takker varmt for de 73.346 Nkr elevene ved Nannestad videregående skole har samlet inn skoleåret 2014-2015.

Den innsamlede summen kan ganges med ca 10 for å få verdien pengene vil utgjøre i Bolivia. Det betyr at pengene fra dere vil bidra til betydelige forbedringer på noen av våre 24 barnehjem/dagsentere for femte gang!

Takknemligheten og gleden var stor for tidligere gaver, som blant annet hadde gitt høy standard på dusj og toalettforhold. Alle gulv og vegger i nevnte rom var flislagt, og nye toaletter, dusjer og servanter  var installert.

En del av de innsamlede pengene fra Nannestad vgs i 2012-2013 gikk til full oppussing av tak, vegger og gulv på kjøkkenet, samt til reparasjon av tak med solcellepanel på dette barnehjemmet, og diverse prosjekter på tre andre hjem/sentre.

Innsamlinga  deres skole gjennomførte skoleåret 2013-2014 gikk blant annet til full oppgradering av 2 matvarelagre, (et for tørrmat og et for ferskvarer), som er viktig for bedre matvarehygiene. De fikk også 2 datamaskiner, skriver og en kopimaskin, som både ga bedre leksemuligheter, muligheter for dataopplæring for barna, og forbedret kontorforholdene på barnehjemmet her i Viacha. Å kunne litt om data som verktøy betyr mye på arbeidsmarkedet i Bolivia, da ikke alle har tilgang til PC, og heller ikke har lært å benytte det. Det var også et par  andre barnehjem/dagsentre som nøt svært godt av pengene fra den flotte gaven. Stor takk til dere på Nannestad videregående skole for innsatsen dere har gjort for Boliviafamilien!!

Årets innsamlede penger vil gå til prosjekter til beste for barna, og vi vil som før sende dokumentasjon med bilder og kvitteringer når prosjektene er gjennomført.

Gaven fra elevene ved Nannestad videregående skole er svært viktig for Boliviafamilien, da vi har få sponsorer i denne størrelsesorden.

Tusen takk til alle som på en eller annen måte har bidratt til denne flotte gaven!

God sommer kjære venner!

Hjertelige hilsninger fra