Spennende aktiviteter på utdanningsvalg

Denne uken har vi besøk fra flere ungdomsskoleelever, som får en variert og innholdsrik smakebit av hva Nannestad vgs kan by på.

Stine Jeppesen ønsker elevene velkommen. Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS
Stine Jeppesen ønsker elevene velkommen.
Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS

På mandag morgen ønsket rektor Stine Jeppesen alle elevene velkommen, før de ble med hver sin avdelingsleder til det utdanningsprogrammet de ville sjekke nærmere ut.

Det var mange spennende aktiviteter som foregikk. På Helse- og oppvekst fikk ungdomsskoleelevene se Anne-Lena Sundt Iversen dissekere et oksehjerte. Hun forklarte hva de forskjellige delene av hjertet var og elevene fikk også ta på hjertet.

Anne-Lena Sundt Iversen viser elevene et oksehjerte. Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS
Anne-Lena Sundt Iversen viser elevene et oksehjerte.
Roy Martin Kristiansen / Nannestad VGS

I den andre enden av skolebygningen var det flere ungdomsskoleelever som gikk rundt med film- og fotokameraer. De hadde fått forskjellige oppgaver, blant annet lage musikkvideo. De fikk også prøve seg i forskjellige redigeringsprogram, med god hjelp fra veiledere, som tidligere MK-elever.

Ungdomsskoleelevene fikk også prøve seg i foto- og filmstudio. Se noen av bildene de tok på Medier- og kommunikasjons Facebookside.