VR-briller i undervisningen

NTNU-student Per Arne Stenshagen skriver masteroppgave om hvordan man kan bruke VR-briller i undervisning. I dag fikk elever og lærere på Nannestad vgs teste det ut.

Pride-markering på Nannestad

I dag arrangerte elevrådet og MOT en Pride-markering på Nannestad vgs. Skoledagen startet med at elever og ansatte møtt av musikk og utdeling av boller og kaffe.

Don klar for EM

I morgen drar Nannestad-elev Don Emini til Italia for å representere Norge i junior-EM i boksing.

Nannestad videregående skole kåret til "eTwinning School"

Som eneste norske skole har Nannestad vgs blir kåret til "eTwinning School".

Informasjon om kunngjøringer og eksamensdatoer

Sjekk her for å få informasjon om kunngjøringer og årets eksamensdatoer.

Anette har allerede vært i New York og gjort seg litt kjent.

Anette blir æresstudent på Berkeley College

Anette Eilertsen i 3MK går en svært spennende høst i møte. Hun har kommet inn på Berkeley College, på linjen Fashion Merchandising and Management. Anette skal dermed tilbringe de neste fire årene i en av verdens viktigste motebyer: New York City.

Slik ser en Catchbox ut!

Gjør undervisningen din mer dynamisk med Catchbox

Nannestad VGS har fått en Catchbox på skolen. Lurer du på hva det er og hvordan du kan bruke den i undervisningen?

Med sikte mot Mars

Tyve Nannestad-elever i faget Teknologi- og forskningslære hadde en opplevelsesrik, spennende og sosial tur til Florida.

Synne Lippert og Pia Lundemo på den røde løperen før prisutdelingen.

Elever fra Medier og kommunikasjon på Amandus

Lillehammer internasjonale studentfilmfestival Amandus ble i år arrangert for 31. gang. Ekstra stas var det når hele fire filmer laget av MK-elever fra Nannestad var nominert.

VG2-elevene Marcus og Bård delte kunnskapen sin.

Spennende utdanningsvalg

De siste ukene har Nannestad VGS hatt besøk av elever fra ulike ungdomsskoler. Elever fra Råholt og Nannestad ungdomsskoler fikk prøve seg på robotstyring.