Vg1 Restaurant- og matfag tas i mot av lærer Tone Østby.

Skoleåret endelig i gang

Over 300 Vg1-elever ble i dag tatt i mot av rektor og sine kontaktlærere. Nå er skoleåret i gang!

Rektor Atle Solberg Berland ønsker elever og ansatte velkommen til nytt skoleår.

Velkommen til Nannestad videregående skole

Jeg ønsker elever og ansatte velkommen til et nytt skoleår og gleder meg til å ta fatt på en seksårsperiode som rektor. Sammen med dyktige kolleger er jeg sikker på at skoleåret 2017 – 2018 vil gi oss muligheter til å gi våre elever både en faglig og sosial utvikling.

Avslutningsseremoni for Vg3.

Se bildene fra avgangselevenes avslutningsseremoni

20. og 21. juni var det avslutningsseremonier for avgangselevene på Vg3 og Vg2 yrkesfag. Her er bildene.

Daniel Goldin fremførte flott fiolinmusikk.

Rundet av skoleåret med konsert

Felles avslutning med konsert i fugleberget siste skoledag er en tradisjon. Takk for et godt skoleår og god sommer!

Kandidater til EYP

Kåring av deltakere til EYP

13. - 15. september skal tre representanter fra Nannestad videregående skole delta på i den nasjonale sesjonen til European Youth Parliament. Representantene er nå kåret.

Markedsføringskonkurranse for voksenopplæringselever

Torsdag 15. juni var det duket for markedsføringskonkurranse for voksenopplæringselever på Service og samferdsel. Her fikk de vist sine gründertalenter.

Joshua W. Skidmore-Hornby

NM i historie og filosofi

NM i historie og filosofi har blitt arrangert årlig siden 2011. Deltakere fra Nannestad videregåedne skole deltok for første gang i år, og Thea Nordskag imponerte med en 4. plass.

Årets gullklump: Wilfred Lie og Emilie Erdal.

Her er årets gullklumpen-vinnere

Gullklumpen er den årlige hovedoppgaven innen mediefag og er formet som en konkurranse. Temaet for årets konkurranse var STØY og kategoriene var Foto, Design, Kortfilm, Musikkvideo og Åpen klasse.

Fagdag på Ahus for 1STA

1STA var 30. mai på Ahus der de fikk et innblikk i både å være pasient, men også å jobbe som lege, sykepleier eller medisinsk teknisk personell på et sykehus.

Elevene nyter utsikten fra Nipkollen.

Naturpoetisk tur til Nipkollen

Klasse 1STC gikk fredag 26. mai fra Kløverberget til Nipkollen. Dette var en innledning for å starte med temaet poesi i norsktimene frem mot sommerferien.