Balldag 21. juni

På torsdag er det balldag på skolen. Les her for mer informasjon.

skolebygg_1

Sommeravslutning

Plan for sommeravslutningen fredag 22.06.18.

Håvard og Håkon vant konkurransen med god margin.

Flykonkurranse

Fredag 1. juni dro elevene på Teknologi- og forskningslære til Skedsmo videregående skole. Der var det duket for en skikkelig flykonkurranse. Elever fra Nannestad og Skedsmo har bygget sine egne fly helt fra bunnen av, og nå gjaldt det å se hvilket fly som fløy best.

Kunnskapsdeling blant lærere

Flere lærere ved Nannestad vgs deltar på etterutdanningstilbudet Kompetanse for kvalitet. Lærer Kjell Arnt Nystøl, en av våre realfaglærere, deltar i faget matematikk. Onsdag 23. mai presenterte han sin matematiskdidaktiske oppgave: Hvordan bidrar diskusjoner til økt forståelse i matematikk.

Elever viser MOT!

I dag fikk skolen besøk av MOT-manager Sigrid Setsaas. Hun hadde workshop med elever fra Nannestad og Stabekk vgs. Disse elevene har tatt på seg jobben med å være Ung-motivatorer neste skoleår.

Muntlig trekk mandag 18. juni

Se her hvem som har blitt trukket opp til muntlig eksamen.

Klagebehandling våren 2018

Dersom du mener det er grunnlag for å klage på karakter i fag gjør du det ved å fylle ut skjema du finner på fylkets hjemmeside. Les retningslinjene og ta en samtale med faglærer før du eventuelt klager på standpunktkarakter.

Bachelor på filmskole i LA, men først – Palestina

Stian Skjelstad gikk ut av Medier og kommunikasjon på Nannestad vgs høsten 2017. Siden den gang har han vært svært travel med arbeid i alt fra politikk til filmproduksjon. Nå går reisen hans videre til New York Film Academy, men først skal han til Palestina.

Søknad fraværgrense 15%

Hvis eleven har mellom 10 og 15 prosent udokumentert fravær og fraværsårsaken gjør det klart urimelig at eleven ikke skal kunne få karakter, kan rektor bestemme at han eller hun likevel får karakter. Bruk skolens søknadsskjema.

Camilla til høyre.

Fra MK på Nannestad til Bachelor i Animasjon og VFX i England

Lurer du hva som er mulighetene dine etter videregående? Vi har snakket med tidligere elev på Medier og kommunikasjon, Camilla Kjærnet, som har studert i England.