Klasse 1MOKA og Brianne Jaquette.

Besøk fra Fulbright

Seminar om Black Lives Matter-bevegelsen fra USA for 1MOKA.

Akilillu Tewelde Asfha holder foredrag om å være en 40 åring i Norge som går på videregående skole med yngre elever.

Voksenopplæringselever delte sine livshistorier

I et ønske om å integrere våre voksne elever som er flyktninger, lagde vi en spesiell fagdag fredag 8. desember med Vg1 Helse- og oppvekst.

Young Kids Hard Time

Fire års samarbeid med tenåringer som sitter livstid i amerikanske fengsler pågår fortsatt. Her er hva som har skjedd så langt.

Klipp, lim og liv med forfatter Nina Nordal Rønne

80 barnehagebarn skapte mye liv på skolen i dag da de deltok på høytlesing med forfatter Nina Nordal Rønne sammen med elever på Barne- og ungdomsarbeiderfag.

Sigbjørn Mostan foran 400 elever.

Det store leseprosjektet

Da er leseprosjektet for Vg1 studieforberedende elever i gang. Sigbjørn Mostue og Annette Münch har vært i ilden. Hvem velges og hvem vrakes?

NRK Skole

Besøk fra NRK skole

NRK Skole er et nyttig verktøy å bruke i undervisningen. Torsdag 7. desember fikk 3KM foredrag fra ansatte herfra.

BU-elever arrangerte juleshow

Nok en gang har BU arrangert show for barnehagebarn. Onsdag 6. desember ble Prestmosen barnehage underholdt med et spekket juleshow.

Day 4 - Stormont.

Opplevelsesrik studietur for elever i Samfunnsfaglig engelsk

I forrige uke var Samfunnsfaglig engelsk på studietur i Irland og Nord-Irland. Elevene fikk med dette en mye bedre forståelse av landenes historie, politikk og religion.

Michael Murray får utdelt diplom av lærer Einar Gustafsson for sine 15,5 poeng.

To diplomer til Nannestad i internasjonal fysikkolympiade

Norske elever deltar hvert år i internasjonale olympiader i fysikk, kjemi og matematikk. Nannestad videregående skole har deltatt i olympiaden, og Vg3-elevene Sigurd Skatvedt og Michael Murray fikk diplom for svært gode resultater.

Marius Stene og Arild Ørnholt fra «Norske Grønnsaker».

Satirisk med gutta fra "Norske grønnsaker"

Marius Stene og Arild Ørnholt fra «Norske Grønnsaker» snakket om satiriske virkemidler til bruk for kortfilm for studiespesialiserende elever torsdag 23. november.