Daniel Goldin fremførte flott fiolinmusikk.

Rundet av skoleåret med konsert

Felles avslutning med konsert i fugleberget siste skoledag er en tradisjon. Takk for et godt skoleår og god sommer!

Kandidater til EYP

Kåring av deltakere til EYP

13. - 15. september skal tre representanter fra Nannestad videregående skole delta på i den nasjonale sesjonen til European Youth Parliament. Representantene er nå kåret.

Markedsføringskonkurranse for voksenopplæringselever

Torsdag 15. juni var det duket for markedsføringskonkurranse for voksenopplæringselever på Service og samferdsel. Her fikk de vist sine gründertalenter.

Joshua W. Skidmore-Hornby

NM i historie og filosofi

NM i historie og filosofi har blitt arrangert årlig siden 2011. Deltakere fra Nannestad videregåedne skole deltok for første gang i år, og Thea Nordskag imponerte med en 4. plass.

Årets gullklump: Wilfred Lie og Emilie Erdal.

Her er årets gullklumpen-vinnere

Gullklumpen er den årlige hovedoppgaven innen mediefag og er formet som en konkurranse. Temaet for årets konkurranse var STØY og kategoriene var Foto, Design, Kortfilm, Musikkvideo og Åpen klasse.

Fagdag på Ahus for 1STA

1STA var 30. mai på Ahus der de fikk et innblikk i både å være pasient, men også å jobbe som lege, sykepleier eller medisinsk teknisk personell på et sykehus.

Elevene nyter utsikten fra Nipkollen.

Naturpoetisk tur til Nipkollen

Klasse 1STC gikk fredag 26. mai fra Kløverberget til Nipkollen. Dette var en innledning for å starte med temaet poesi i norsktimene frem mot sommerferien.

Oda, Oda og Hannah med sine vinnerprodukter.

Kokkekamp for Barne- og ungdomsarbeiderfag

Hvem lager den sunneste, best presenterte og mest smakfulle maten for barn og unge? Onsdag 24. mai var det klart for kokkekamp for elevene i 2BUFA.

Assisterende rektor Margrethe Hammer Mobæk har vært Per Bjarnes høyre hånd i flere år, og hadde bare godt å si om den kommende pensjonisten. Her utdeler hun reisegavekort fra de ansatte på kr 10.000,-

Rektor Per Bjarne Elles avslutning

Rektor Per Bjarne Elle går av med pensjon denne uken. Dette ble markert med avslutningskonsert arrangert av elevrådet og en middag med alle ansatte etter skoletid.

Skolens ledelse delte ut baguetter og brus til fornøyd russ.

Skolen spanderte lunsj på russen

Tirsdag 16. mai er siste skoledag der avgangselevene er ikledd russeuniform. Dette ble markert med gratis lunsj for russen.