Avreise til London

På jobb i London og på Frambu

Gjennom et Erasmus-prosjekt har to Barne- og ungdomsarbeider-klasser vært på tur. Seks elever tilbrakte to uker i London, mens tretten elever hadde en arbeidsuke på Frambu kompetansesenter.

MK-elever nominert til Amandus!

Hele fire filmer fra Nannestad VGS er nominert til Amanduspriser i tre kategorier.

Tidligere MK-elev nå spilldesign-student

Tidligere MK-elev Andres Sandholt besøkte 3MK og fortalte om hvordan det er å studere spilldesign og hvordan studentlivet er på Westerdals.

Avreise Florida

I dag var det endelig avreise for de 20 heldige elevene på Teknologi- og forskningslære. Elevene skal være nesten to uker i Orlando, Florida. Her skal de lære mer om blant annet NASAs fremtidige mars-ekspedisjoner.

Masterchef på Nannestad VGS

For andre år på rad arrangerte kontaktlærer Line Østby kokkekamp for elevene på Barne – og ungdomsarbeiderfag VG2. I år var tema «barnebursdag».

Poesislam med DKS

Mandag 12. februar kom slampoetene Jeanninne og Sofia fra Den kulturelle skolesekken og holdt slampoesikurs for 3KM.

Høye karakterkrav gjør valgene vanskelige

Rebecca Brenna brukte haugevis med tid på å researche på nett, då ho ville finne eit studium som tilsvarte arbeidsoppgåvene til profesjonsstudiet i psykologi, og som hadde lågare poengsnitt.

VIP - Very important persons

25.januar arrangerte HO en hel dag, VIP-dag, med mental styrketrening. Det var 145 elever og 14 lærere som deltok, i tillegg til to eksterne foredragsholdere. Målet med dagen var å gi ungdom mentale verktøy de kan bruke for å få enda bedre Livsmestring. Hele konseptet var å skape en "feelgood" dag.

Medier og konmunikasjon er framtida.

Dette bekrefter VG3 elev Wilfred Lie ved Nannestad VGS i avisen Framtida.

NORGESMESTER!

Laget fra Restaurant og matfag gikk helt til topps i finalen i Tine Matcup 2018 og er Norges beste kokker og servitør. Vi gratulerer med fantastisk innsats!