En helt vill aften

Nannestad Restaurant åpnet torsdag 18. oktober dørene til en viltmeny med tyttebærgravet breiflabb, varmrøkt andebryst, dåhjortfilet med sopp og hasselbakte gulrøtter og eple og blåbær crumble til dessert.

Nesten alle VG3-elevene hadde på seg noe rosa.

VG3-elever med Rosa sløyfe-markering

VG3-elever har i dag markert Rosa sløyfe-aksjonen på mange måter. Nesten alle går med et rosa plagg, skolen har blitt pyntet med plakater og ballonger og vannbakkels formet som rosa sløyfer har blitt servert.

Prominente foredragsholdere hos SSP

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard og science fiction forfatter Anne Mette Sannes besøkte Nannestad VGS.

Reiseliv og språk 2 fikk besøk av Norwegian

Reiseliv og språk 2 klassen hadde nylig besøk av Ruben og Andrea, som er lærlinger i Norwegian.

1SSA på besøk hos Norges banks kunnskapssenter

Fredag 12.10 var 1SSA på studiebesøk hos Norges banks kunnskapssenter. Elevene fikk spille det interaktive spillet Horisont som bidrar til kunnskap omkring samfunnsøkonomi.

Fotooppdrag for 3MOK-elever

3MOK-elevene Lene, Ida Marie og Madeleine bruke lørdagen på fotooppdrag for Oslo Akershus Cup sammen med lærer Per Balch-Barth

Premiere på filmen "Vær raus"

Torsdag 11. oktober var det premiere på filmen «Vær raus» i auditoriet på Nannestad videregående skole. Kortfilmen er en del av et større prosjekt på skolen, i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Filmen er produsert av MK-elevene Marcus Pedersen, Vegard Hoelsæter og Edvin Fjørtoft Pettersen.

Elevrådsleder Gina Skrivlien Thue delte ut blomster.

Verdensdagen for psykisk helse

Elevrådet på skolen har i år stått bak en innholdsrik og viktig markering for Verdensdagen for psykisk helse.

Lærer Tone Østby gleder seg til å ha italiensk butikk i skolens kantine.

Thaibuffet i restauranten onsdag 10. oktober

På onsdag er det thaibuffet i restauranten. Kjøkkenet disker opp med nydelige thairetter. Buffeten er åpen for elever, lærere og andre gjester som ønsker å komme.

KID - Kurs i depresjonsmestring for ungdom

Kurs i depresjonsmestring for ungdom (16 - 20 år). Ved Veiledningssenteret Romerike, Lillestrøm.