Før snøen falt

Tidligere i høst var friluftslivgjengen på fjelltur i Femundsmarka. Se flotte bilder fra turen her.

Kleskottet er åpent

Vi gratulerer Kleskottet med gårsdagens butikkåpning. Det kom en del kunder, både ansatte, elever og utenfra skolen.

Elevene fulgte godt med da Annette Münch presenterte bøkene sine.

Årets leseprosjekt er i gang

Det har etterhvert blitt en tradisjon. Årets leseprosjekt startet tirsdag 4. desember da 180 Vg1-elever var på Nannestad ungdomsskole og hørte forfatterne Sigbjørn Mostue og Annette Münch presentere bøkene sine.

Amal Aden og Simon Stranger

To unike forfattere som byr på seg selv

Nannestad videregående er en av flere heldige skoler som har fått være en del av prosjektet "Frihet og ære", i forbindelse med Den kulturelle skolesekken. Forfatterne Simon Stranger og Amal Aden drar rundt om i Norge, og holder seriøse og samtidig viktige foredrag. Salen fulgte interessert med da forfatterne snakket om hverandres bøker, til en engasjerende bakgrunnsmusikk.

Roboter og matematikk på Newton

Elever fra klasse 5B på Preståsen skole fikk i dag prøve ut Newtonrommet, hvor de jobbet med roboter og matematikk.

Hospitering hos hudpleien

Vg1-elever fra Eidsvoll, Jessheim og Mailand vgs har torsdag og fredag denne uken hospitert hos hudpleien på Nannestad.

600 bøsser og topp stemning!

Elevrådet har plumbert og gjort klar 600 bøsser til innsamlingsaksjonen 30. november.

To infinity and beyond

For sjette gang fikk Nannestad besøk av Gabe Gabrielle fra NASA. Gabe holdt et spennende foredrag om jobben sin i NASA ved Kennedy Space Center i Florida.

Utdanningsvalg høsten 2018

De to siste ukene har vi hatt besøk av elever fra forskjellige ungdomsskoler. Elevene har fått en variert og spennende smaksprøve på hva Nannestad vgs kan tilby.

Nannestadlærer på USA-turne

Engelsklærer Thor Christian Maast har vært på turne i USA med bandet Easy Giant. Les hva han skriver om turneen her.