Informasjon om fremmedspråk og matematikk

Se her for viktig informasjon om fremmedspråk og matematikk for skoleåret 2018/19

Husk å søke om stipend!

Les her for mer informasjon om stipend fra Lånekassen.

Skolestart torsdag 16. august 2018

Velkommen! VG1 møter kl. 09:00, VG2 og VG3 møter kl. 08:45. Elevene slutter kl. 12:00 Les mer!

Gullklumpen 2018 – festaften på Medier og kommunikasjon

Hvert år har Medier og kommunikasjon på Nannestad videregående skole en stor konkurranse som avslutning på skoleåret. De siste ukene før ferien kan alle 120 elever selv velge kategori og briljere med hva de har lært.

Balldag 21. juni

På torsdag er det balldag på skolen. Les her for mer informasjon.

Håvard og Håkon vant konkurransen med god margin.

Flykonkurranse

Fredag 1. juni dro elevene på Teknologi- og forskningslære til Skedsmo videregående skole. Der var det duket for en skikkelig flykonkurranse. Elever fra Nannestad og Skedsmo har bygget sine egne fly helt fra bunnen av, og nå gjaldt det å se hvilket fly som fløy best.

Kunnskapsdeling blant lærere

Flere lærere ved Nannestad vgs deltar på etterutdanningstilbudet Kompetanse for kvalitet. Lærer Kjell Arnt Nystøl, en av våre realfaglærere, deltar i faget matematikk. Onsdag 23. mai presenterte han sin matematiskdidaktiske oppgave: Hvordan bidrar diskusjoner til økt forståelse i matematikk.

Elever viser MOT!

I dag fikk skolen besøk av MOT-manager Sigrid Setsaas. Hun hadde workshop med elever fra Nannestad og Stabekk vgs. Disse elevene har tatt på seg jobben med å være Ung-motivatorer neste skoleår.

Muntlig trekk mandag 18. juni

Se her hvem som har blitt trukket opp til muntlig eksamen.

Klagebehandling våren 2018

Dersom du mener det er grunnlag for å klage på karakter i fag gjør du det ved å fylle ut skjema du finner på fylkets hjemmeside. Les retningslinjene og ta en samtale med faglærer før du eventuelt klager på standpunktkarakter.