Rapport fra Spania

Lørdag 16. mars reiste en gjeng på 18 elever og 2 lærere (fra henholdsvis Nannestad, Bjørkelangen og Roald Amundsen vgs.) til den lille byen Benalmádena, like vest for Málaga i Sør-Spania.

Nannestad vgs medlem av Global Schools Program

Onsdag 13. mars ble Nannestad videregående skole medlem av Global Schools Program. Vi er den første og den eneste skolen i Norge som er medlem av dette programmet.

Fra MK på Nannestad til Leeds Arts University

Ida Gustavsen gikk ut av Medier og kommunikasjon på Nannestad videregående skole i 2017, men hun begynte allerede i VG2 å lure på hva hun skulle etter hun var ferdig på videregående. Det eneste som var sikkert, var at hun ville studere grafisk design.

Folkemøte - Ungdom og rus

Onsdag 27. mars er det temadag om rus. Alle elevene på skolen møter i hallen kl. 13.00 - 15.45. Det er også åpent folkemøte for alle, kl. 18.00 - 20.00. Vel møtt! Se her for mer informasjon.

Anne-Lena Sundt Iversen viser elevene et oksehjerte.

Spennende aktiviteter på utdanningsvalg

Denne uken har vi besøk fra flere ungdomsskoleelever, som får en variert og innholdsrik smakebit av hva Nannestad vgs kan by på.

Gruppen som presenterte Thailand ble ledet av Lalin og Chalisa.

Varierte fagdager

I dag har det vært varierte fagdager på skolen. På Helse- og oppvekst har elevene laget mat og presentert utstillinger fra forskjellige land, mens i faget Politikk- og menneskerettigheter har det vært engasjert stortingsdebatt.

Forblåste, men fornøyde elever og lærer ved Giant?s Causeway. Fra venstre: Maren, Sofie, Eirik, Nabiiha, Markus og Ingvild.

Studietur til Dublin og Belfast

For andre året på rad var samfunnsfaglig engelsk på studietur til Dublin i Irland og Belfast i Nord-Irland for å studere britisk og irsk politikk og historie og få et nærmere innblikk i konflikten som har preget området i flere hundre år.

Friluftstur til Nordmarka

Fra 6. til 8. mars dro friluftslivgjengen på ski- og trugetur i Nordmarka.

En god klem og gullmedalje på seierspallen er alltid like hyggelig.

NM-gull til Vidar

Lærer Vidar Rasmussen deltok i helgas innendørs-NM i friidrett for veteraner. Norgesmesterskapet foregikk i Nes Arena på Hvam. Vidar deltok mot sterke motstandere, men dro hjem med førsteplass og gull i kule.

Matservering til toppidretten

Helgen 28.februar til 3. mars dro elever og lærere til Gålå for å servere utøvere fra Bjerke og Eidsvoll Verk i forbindelse med Hovedlandsrennet.