Anne-Lena Sundt Iversen viser elevene et oksehjerte.

Varierte aktiviteter på utdanningsvalg

19.03.2019

Denne uken har vi besøk fra flere ungdomsskoleelever, som får en variert og innholdsrik smakebit av hva Nannestad vgs kan by på.

Les saken

Gruppen som presenterte Thailand ble ledet av Lalin og Chalisa.

Varierte fagdager

15.03.2019

I dag har det vært varierte fagdager på skolen. På Helse- og oppvekst har elevene laget mat og presentert utstillinger fra forskjellige land, mens i faget Politikk- og menneskerettigheter har det vært engasjert stortingsdebatt.

Les saken

Forblåste, men fornøyde elever og lærer ved Giant?s Causeway. Fra venstre: Maren, Sofie, Eirik, Nabiiha, Markus og Ingvild.

Studietur til Dublin og Belfast

15.03.2019

For andre året på rad var samfunnsfaglig engelsk på studietur til Dublin i Irland og Belfast i Nord-Irland for å studere britisk og irsk politikk og historie og få et nærmere innblikk i konflikten som har preget området i flere hundre år.